Νέα επίθεση Ερντογάν κατά Ελλάδας και ΕΕ

Νέα επίθεση Ερντογάν κατά Ελλάδας και ΕΕ

Ακόμα μία επίθεση εξαπέλυσε σήμερα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ελλάδας με αφορμή αυτή τη φορά την έγκριση από την Κομισιόν κονδυλίων ύψους τριών δισεκατομμυρίων ευρώ προς την Άγκυρα για την αντιμετώπιση του προσφυγικού.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Τουρκίας αναφέρθηκε στη στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης έναντι του καθεστώτος Άσαντ στη Συρία και έναντι της Τουρκίας και επιτέθηκε στην Ελλάδα. Μιλώντας σε μουφτήδες στο Προεδρικό Μέγαρο της Άγκυρας, ο κ. Ερντογάν επισήμανε: «Προσπάθησαν να καταλάβουν το κοινοβούλιό μας με τρομοκρατικές οργανώσεις, όπως το κουρδικό κόμμα HDP. Δεν θα το ανεχτούμε αυτό. Δεν θα μπορέσουν να μας διασπάσουν»

«Η Ε.Ε. έδωσε 400 δισ. ευρώ στην Ελλάδα, όταν ξέσπασε η οικονομική κρίση,όταν χώρες με πετρέλαιο ή φυσικό αέριο έχουν προβλήματα, τους βοηθάνε με ανταλλάγματα, αλλά επειδή η Τουρκία είναι “μπελάς” για αυτούς, δεν έλαβε τίποτα», είπε σε ανύποπτη στιγμή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Ερντογάν και πρόσθεσε: «Αυτό που λέμε είναι ότι θα σταθούμε στα πόδια μας. Κάναμε ορισμένα βήματα σε Συρία και Ιράκ. Πρώτα από όλα το καθεστώς Άσαντ, μετά οι τρομοκράτες, το αίμα και η φωτιά, ο θάνατος ενός εκατομμυρίου ανθρώπων. Ρωτάμε: Πού το έχετε το μυαλό σας; Γιατί ορισμένοι ακόμα προσπαθούν με νύχια και με δόντια να προστατέψουν τον Άσαντ;»

«Δεν έχω να πω τίποτα σε όλους όσους παρέχουν όλων των ειδών τη βοήθεια για να στηρίξουν τρομοκρατικές οργανώσεις», είπε ακόμη ο Πρόεδρος της Τουρκίας.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/325156-Nea-epithese-Erntogan-kata-Elladas-kai-EE ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...