Νέα επίθεση Παλαιστινίου με μαχαίρι κατά Ισραηλινού στρατιώτη στη Δυτική Όχθη

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ                                                                                                                                       

Νέα επίθεση Παλαιστινίου με μαχαίρι κατά Ισραηλινού στρατιώτη σημειώθηκε στη Δυτική Όχθη.

Ειδικότερα, Ισραηλινός στρατιώτης τραυματίστηκε σε επίθεση με μαχαίρι που πραγματοποίησε στην πόλη Χεβρώνα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης Παλαιστίνιος, ο οποίος στη συνέχεια σκοτώθηκε από τις ισραηλινές δυνάμεις, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια επιχείρησης ρουτίνας των ισραηλινών δυνάμεων στη συνοικία Τελ Ρουμέιντα, σύμφωνα με τον στρατό.

«Οι δυνάμεις που βρίσκονταν επί τόπου άνοιξαν πυρ εναντίον του δράστη, ο οποίος σκοτώθηκε», αναφέρεται στην ανακοίνωση του στρατού.

Πρόκειται για την τέταρτη επίθεση εναντίον Ισραηλινών μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, ένδειξη ότι η βία επιμένει στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη.

Την Παρασκευή, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη διενέργεια επιθέσεων εναντίον Ισραηλινών από τις οποίες τραυματίστηκαν τέσσερις άνθρωποι, σύμφωνα με τις δυνάμεις ασφαλείας.

Από τον περασμένο Οκτώβριο, η βία έχει κοστίσει τη ζωή σε 228 Παλαιστινίους, 34 Ισραηλινούς, δύο Αμερικανούς, έναν Ερυθραίο και έναν Σουδανό, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου.

Η πλειονότητα των Παλαιστινίων που σκοτώθηκαν ήταν δράστες ή φερόμενοι ως δράστες επιθέσεων, πολλές από τις οποίες πραγματοποιήθηκαν με μαχαίρι ή με αυτοκίνητο, σύμφωνα με τις ισραηλινές δυνάμεις.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...