Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία στο Βραχάτι

Τετάρτη 22/06/2016 – 20:35Μία ημέρα μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 49χρονου από τον 84χρονο πατέρα του, που στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του η τοπική κοινωνία στο Βραχάτι Κορινθίας δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει αυτό που συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης.
Ο 84χρονος ήταν συνταξιούχος στρατιωτικός και υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία από την όποια αποστρατεύτηκε στο βαθμό του Σμηνάρχου.
Κάτοικοι της περιοχής τον χαρακτηρίζουν «καλό άνθρωπο» που δεν είχε δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα έδειχνε ιδιαίτερα προβληματισμένος.
Τα έντονα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο 49χρονος γιος του φαίνεται πως ήταν ο λόγος που ο συνταξιούχος στρατιωτικός αποφάσισε να τον δολοφονήσει και στη συνέχεια να βάλει τέλος στη ζωή του.
Οι γείτονες του παιδοκτόνου-αυτόχειρα υποστηρίζουν πως παρά το γεγονός ότι το θύμα αντιμετώπιζε προβλήματα δεν είχε δημιουργήσει εντάσεις στην κλειστή κοινωνία στο Βραχάτι, «δεν ξέρουμε όμως τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι τους» δηλώνουν με νόημα στις αστυνομικές αρχές της περιοχής.
Τραγική φιγούρα αυτή της οικογενειακής τραγωδίας είναι ο δεύτερος γιος του 84χρονου που ενημερώθηκε από τους γείτονες για το τραγικό συμβάν.
Ο πατέρας του στο σημείωμα που του άφησε του ανέφερε πως σκότωσε τον αδελφό του γιατί δεν άντεχε άλλο αυτή την κατάσταση.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...