Νέα υπόθεση κακοποίησης σκύλου: Αυτή τη φορά στην Πάφο

Νέα υπόθεση κακοποίησης σκύλου: Αυτή τη φορά στην Πάφο
Τι κι αν Κύπριοι και ξένοι ξεσηκώθηκαν για την κακοποίηση του Billy σε ξενοδοχείο στον Πρωταρά, ζητώντας την τιμωρία των υπευθύνων;
Μερικές μόνο μέρες αργότερα, κάποιοι άλλοι ασυνείδητοι, εγκατέλειψαν στη μέση του δρόμου το τετράποδό τους, όταν αυτό τους χρειαζόταν περισσότερο από κάθε άλλη φορά. 

Μέλη του Παφιακού Συνδέσμου Προστασίας Ζώων, επικοινώνησαν με το Like.com.cy αναφέροντας πως βρήκαν το κακοποιημένο σκυλί έξω από την πύλη του καταφυγίου τους. Παρόλο που ήταν ακόμη ζωντανός, βρισκόταν σε άθλια κατάσταση, γι’ αυτό και έπρεπε να θανατωθεί επί τόπου. 

«Είχε πολύ άσχημη τριχόπτωση, τα νύχια του δεν είχαν κοπεί ποτέ, ήταν γεμάτο ψύλλους, τσιμπούρια στα μάτια αλλά και σε άλλα σημεία. Αφού ψάξαμε για πληροφορίες και έγινε σάρωση στον κωδικό του Μικροτσίπ, η Princess, όπως ονομαζόταν, έπρεπε να θανατωθεί επί τόπου λόγω της πραγματικά πολύ άσχημης κατάστασης στην οποία βρισκόταν. Ακόμη και αυτή η διαδικασία ήταν δύσκολη, εξαιτίας της κατάστασης του σκύλου», αναφέρει ο Σύνδεσμος στην επιστολή του.

Όπως και ο Billy αλλά και η Martha, έτσι και η Princess πέρασε ένα μαρτύριο. «Με θυμό και λύπη αλλά και περίσσια αποφασιστικότητα θέτουμε αυτό το ζήτημα στα χέρια των αρμοδίων αρχών και της δικαιοσύνης οι οποίοι έχουν και τον τρόπο και τα μέσα έτσι ώστε να φέρουν τους ενόχους αντιμέτωπους με τις συνέπειες που έχουν οι αποτρόπαιες πράξεις τους», τονίζει ο σύνδεσμος.

ΚΥΠΡΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...