Νέος πάροχος ίντερνετ για τη Β. Κορέα – “Παράτησαν” τους Κινέζους για τους Ρώσους

Νέος πάροχος ίντερνετ για τη Β. Κορέα – “Παράτησαν” τους Κινέζους για τους Ρώσους

Κορέα

Πολλοί λένε πως η αλλαγή από τον προηγούμενο πάροχο στους Ρώσους έχει κάποια γεωστρατηγική εξήγηση, καθώς οι δύο χώρες είναι οι μόνοι φίλοι του Κιμ.

Από το βράδυ της Κυριακής, η Ρωσική εταιρία τηλεπικοινωνιών «Τρανστέλεκομ» ξεκίνησε την παροχή μιας δεύτερης σύνδεσης διαδικτύου στη χώρα, ακυρώνοντας την πρώτη που παρέχεται από την Κίνα.

Μετά και την εγκατάσταση της Ρωσικής σύνδεσης, οι υπολογιστές της Βόρειας Κορέας θα είναι πιο ανθεκτικοί σε κυβερνοεπιθέσεις των Αμερικάνων. Κρυφό καμάρι είναι για τις ΗΠΑ, ότι συνεχώς κάνουν ηλεκτρονικές επιθέσεις σε άλλες χώρες και οι Ρώσοι το ξέρουν καλά και έχουν φροντίσει καταλλήλως ώστε να μπορούν να Αμύνονται. Αυτήν την τεχνογνωσία και το υλικό θέλει και ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Η συμφωνία Μόσχας και Πιονγκγιάνγκ φαίνεται σαν ο Πούτιν να παίρνει από κοντά, η πιο κοντά έστω, το νεαρό και δαιμόνιο δικτάτορα για να κερδίσει την καλύτερη συνεργασία και σχέσεις με το απομονωμένο κράτος. Τουλάχιστον μπορεί και κάποιος να μιλά σοβαρά με τον Κιμ, χωρίς απειλές για τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο…

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/303778-Neos-parochos-internet-gia-te-B-Korea-Paratesan-toys-Kinezoys-gia-toys-Rosoys ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...