Νέο βίντεο φρίκης από το ISIS: Χτυπήστε αγορές, εκκλησίες, νυχτερινά κέντρα και… τον Πάπα

Νέο βίντεο φρίκης από το ISIS: Χτυπήστε αγορές, εκκλησίες, νυχτερινά κέντρα και… τον Πάπα

Οι Τζιχαντιστές φαίνεται πως έχουν βάλει σκοπό να αιματοκυλήσουν την Ευρώπη την Πρωτοχρονιά μιας και δεν τα κατάφεραν τα Χριστούγεννα. Αυτή τη φορά, οι τζιχαντιστές καλούν τους μοναχούς λύκους να στοχεύσουν στους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς στις δυτικές χώρες ενώ απειλούν και με επίθεση σε βάρος του Πάπα Φραγκίσκου.

Στο σοκαριστικό βίντεο που έδωσαν στην δημοσιότητα, εμφανίζεται ένας τζιχαντιστής ο οποίος καλεί τους «αδελφούς» του να «κυνηγήσουν» τους άπιστους κατά τη διάρκεια των εορταστικών διακοπών.

Ακολουθούν εικόνες τρόμου! Μία έκρηξη στις όχθες του ποταμού Τάμεση στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια του εορτασμού της Πρωτοχρονιάς όπου γιορτάζουν χιλιάδες άνθρωποι..

Ένας εκτροχιασμός μεγάλου τρένου καθώς και ένα αυτοκίνητο που σαρώνει ανθρώπινες ζωές μέσα σε πλήθος ατόμων.

Στο βίντεο, οι τζιχαντιστές «δείχνουν» και τους άπιστους που δεν είναι άλλοι από πολίτες οι οποίοι πίνουν αλκοόλ, το οποίο απαγορεύεται αυστηρά από το καθεστώς της Τζιχάντ, και διασκεδάσζουν.

Καλεί τους μαχητές να χτυπήσουν νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, εκκλησίες και Χριστουγεννιάτικες αγορές, ακόμη και αν ανάμεσα στα θύματα είναι και παιδιά..

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/315181-Neo-binteo-phrikes-apo-to-ISIS-CHtypeste-agores-ekklesies-nychterina-kentra-kai-ton-Papa ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...