Νέο κρούσμα: Δασκάλα δημοτικού έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε 11χρονο μαθητή της!

Παρασκευή 03/06/2016 – 19:55Λίγα μόλις 24ωρα αφότου η είδηση της σύλληψης μίας Αμερικανίδας δασκάλας, η οποία αποπλάνησε έναν 13χρονο μαθητή της (μένοντας μάλιστα και έγκυος μαζί του) έκανε τον γύρο των διεθνών μέσων, ένα νέο «κρούσμα» απρεπούς συμπεριφοράς από εκπαιδευτικό βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Η Kay Hollingsworth απολύθηκε από τη θέση της δασκάλας σε ένα δημοτικό στο Έσεξ της Βρετανίας, όπου μάλιστα εργαζόταν χωρίς κανένα πρόβλημα τα τελευταία εννέα χρόνια. Η 30χρονη γυναίκα παραδέχθηκε ότι έστειλε απρεπή μηνύματα σε έναν 11χρονο μαθητή της, ζητώντας του να τη φανταστεί γυμνή στο ντους και δηλώνοντάς του ότι είναι «ελεύθερη και έτοιμη για τρελίτσες».
Ένα ακόμη παράπτωμα που οδήγησε στην απόλυσή της, σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, είναι ότι προσέγγιζε μαθητές εξωσχολικά μέσω Snapchat, παρά το γεγονός ότι αυτού του είδους η επικοινωνία απαγορεύεται ρητά από τον κανονισμό του σχολείου της.
Σύμφωνα με το δημοσιεύμα της βρετανικής εφημερίδας, το πειθαρχικό συμβούλιο επικύρωσε σήμερα την απόλυση της 30χρονης καθηγήτριας, η οποία είχε λάβει χώρα πριν από έναν περίπου χρόνο και αφαίρεσε την άδεια διδασκαλίας της για δύο χρόνια. Όλα ξεκίνησαν όταν, πριν από αρκετούς μήνες, μία ανήσυχη μητέρα επικοινώνησε με τη διευθύντρια του δημοτικού σχολείου και κατήγγειλε ότι η Hollingsworth επικοινωνούσε με τον γιο της μέσω Instagram.
Όπως αποκάλυψε η έρευνα του σχολίου, η 30χρονη δασκάλα φλέρταρε με τον 11χρονο μέσω μηνυμάτων, όπως τα παρακάτω: «Ετοιμάζομαι να μπω στο ντους. Μπορείς να με φανταστείς, αν θες. Τα λέμε σε λίγο», «Μάλλον είσαι αφηρημένος επειδή σκέφτεσαι πόσο φανταστική είμαι», «Πάω για ύπνο τώρα γλυκούλη», «Χώρισα με το αγόρι μου. Τώρα είμαι ελεύθερη και έτοιμη για τρελίτσες»…
Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία του πειθαρχικού συμβουλίου στο Κόβεντρι, η 30χρονη εξέφρασε τη μεταμέλειά της για τις απρεπείς συζητήσεις της με τον 11χρονο, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι δεν είχε «πονηρό σκοπό».  Ο ισχυρισμός της αυτός μάλιστα έγινε πιστευτός και από την επιτροπή, η οποία της επέβαλε σχετικά ελαφριά ποινή.
«Νιώθω φρίκη για αυτά που του έγραφα. Έφερα τον μαθητή μου σε δύσκολη θέση και έθεσα σε κίνδυνο τη φήμη του σχολείου αλλά και την καριέρα μου, την οποία έχτιζα για εννέα ολόκληρα χρόνια», δήλωσε καταρρακωμένη η δασκάλα.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...