Νέο παραλήρημα Ερντογάν: Οι 8 αποπειράθηκαν να με σκοτώσουν αλλά για τους 2 Έλληνες ξεσηκώθηκε η Δύση

Νέο παραλήρημα Ερντογάν: Οι 8 αποπειράθηκαν να με σκοτώσουν αλλά για τους 2 Έλληνες ξεσηκώθηκε η Δύση

Δριμεία επίθεση κατά των Ευρωπαίων αξιωματούχων, εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, κάνοντας αναφορά στο ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης.

Μιλώντας από την Αντιόχεια της επαρχίας Χατάι, ο Τούρκος πρόεδρος, συνέδεσε το θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών με τους όκτω Τούρκους αξιωματικούς που διέφυγαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα.

«Ξέρετε, κάποιοι προσπάθησαν να με σκοτώσουν και διέφυγαν στην Ελλάδα με ελικόπτερο. Τότε, ο Τσίπρας μου είχε πει πως σε 10 – 15 ημέρες θα κανόνιζε την υπόθεση. Πέρασαν μήνες, πέρασαν χρόνια και ακόμη να το κανονίσει», σημείωσε.

11

«Πριν από λίγο πιάσαμε δύο Έλληνες στρατιωτικούς που παραβίασαν τα σύνορα και ξεσηκώθηκε η Δύση. Μας είπαν είστε μεγάλο κράτος, δώστε τους σε εμάς. Λυπάμαι πολύ, είμαστε κι εμείς κράτος δικαίου. Αυτή η υπόθεση είναι στη Δικαιοσύνη. Ότι αποφασίσει η Δικαιοσύνη. Μας επιτίθεστε από όλες τις πλευρές. Για αυτούς τους τρομοκράτες του FETO, του Γκιουλέν (τους οκτώ Τούρκους), δεν κάνατε τίποτα. Για αυτούς δεν είπατε τίποτα στον Τσίπρα», δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν.

11

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/327220-Neo-paralerema-Erntogan-Oi-8-apopeirathekan-na-me-skotosoyn-alla-gia-toys-2-Ellenes-xesekotheke-e-Dyse ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...