Νέο πληκτρολόγιο για να γράφετε στο κινητό μόνο με τον αντίχειρα

Νέο πληκτρολόγιο για να γράφετε στο κινητό μόνο με τον αντίχειρα

Κατηγορία

kchalkiadakis
Δευτέρα 25/04/2016 – 21:28

Νέο πληκτρολόγιο για να γράφετε στο κινητό μόνο με τον αντίχειρα

Μπορεί για τους περισσότερους τα Smartphone και οι αναρίθμητες ευκολίες να αποτελούν πόλο έλξης. Ωστόσο, όταν έρχεται η στιγμή να πληκτρολογήσουμε μήνυμα (με το ένα χέρι) τα πράγματα παίρνουν περίεργη τροπή και αναπολούμε τα… “παλιά καλά κινητά με πλήκτρα”.

Τα νέα τηλέφωνα, ιδίως εκείνα με τις μεγάλες οθόνες πάνω από τις 5 ίντσες, καθιστούν απαραίτητη την δέσμευση και των δύο χεριών για να γραφεί ένα μήνυμα στα πλήρη πλέον πληκτρολόγια που έχουν τα κινητά. Αυτό όμως μέχρι σήμερα, καθώς η Microsoft παρουσίασε ένα νέο πληκτρολόγιο που δεν απαιτεί και τα δύο χέρια, αλλά μόνο ένα δάχτυλο όπως παλιά.

Η διαμόρφωσή του σε ημικύκλιο καθιστά πολύ απλό το να γράφει κανείς με μόνο τον αντίχειρα. Το Word Flow όπως ονομάζεται έχει όλες τις λειτουργίες ενός κανονικού πληκτρολογίου που βλέπουμε σε όλες τις συσκευές με iOS ενώ σε είναι εξαιρετικά εύχρηστο και αποτελεσματικό στην χρήση όπως αναφέρουν οι πρώτες δοκιμές που έγιναν στην Αμερική. 

Μερικά προβληματάκια υπάρχουν λόγο περιορισμένου χώρου (όπως για παράδειγμα η αυτόματη αναγνώριση λέξεων) ενώ σε κάποιες παλαιότερες συσκευές με 4ιντσες οθόνες κλέβει λίγο παραπάνω χώρο από την οθόνη, όμως όσοι το δοκίμασαν δήλωσαν ενθουσιασμένοι. Ιδίως εκείνοι που ανήκαν σε παλαιότερες γενιές χρηστών που μπορούσαν να γράφουν τυφλό σύστημα σε λιγότερο έξυπνα μα σαφώς πιο πρακτικά στην καθημερινή χρήση τηλέφωνα.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...