Νέο σοκ! Και η Σιμόν Μπάιλς θύμα του γιατρού που κακοποιούσε Αμερικανίδες γυμνάστριες!

Νέο σοκ! Και η Σιμόν Μπάιλς θύμα του γιατρού που κακοποιούσε Αμερικανίδες γυμνάστριες!

Η χρυσή Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής, Σιμόν Μπάιλς, ήταν θύμα του πρώην γιατρού της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ Λάρι Νάσαρ, όπως αποκάλυψε η ίδια με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τις σοκαριστικές αποκαλύψεις, ο γιατρός υποχρέωνε τα κορίτσια, ηλικίας ακόμη και έξι ετών, να υποκύψουν στις αρρωστημένες ορέξεις του, λέγοντας πως εφαρμόζει πάνω τους «θαυματουργές θεραπείες»!

Περισσότερα από 100 θύματά του αναμένεται να καταθέσουν εναντίον του στη δίκη.

«Οσο προσπαθώ να σταματήσω αυτή τη φωνή στο κεφάλι μου, τόσο πιο δυνατά ουρλιάζει. Δεν φοβάμαι πια να πω την ιστορία μου. Είμαι κι εγώ ένα από τα πολλά κορίτσια που κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον Λάρι Νάσαρ. Για πολύ καιρό ρωτούσα τον εαυτό μου: Ήμουν πολύ αφελής; Ήταν δικό μου το φταίξιμο; Τώρα ξέρω τις απαντήσεις στις ερωτήσεις αυτές. Όχι, δεν ήταν δικό μου το φταίξιμο. Όχι δεν φέρω εγώ την ευθύνη που ανήκει στον Λάρι Νάσαρ, στην ομοσπονδία γυμναστικής των ΗΠΑ και σε άλλους» έγραψε η Μπάιλς. 

Θυμίζεται ότι ήδη τρία μέλη της «χρυσής ομάδας» του 2012, η Μακάιλα Μαρούνεϊ, η Άλι Ράισμαν και η Γκάμπι Ντάγκλας, έχουν δημοσίως καταγγείλει τόσο τον 54χρονο σήμερα γιατρό όσο και την αμερικάνικη ομοσπονδία για την αδράνειά της.

Ωστόσο καμία από τις αθλήτριες αυτές δεν θα παραστεί στο δικαστήριο, αν και η μαρτυρία τους είτε μέσω βίντεο είτε ως γραπτή ανακοίνωση, θα ακουστεί. 

Οι γυναίκες κατηγορούν τον Νάσαρ, την ομοσπονδία και το Πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν πως αδράνησαν στις καταγγελίες και πως τον είχαν αφήσει ανεξέλεγκτο να έχει απεριόριστη πρόσβαση σε παιδιά. 

Το πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν φέρεται να είχε λάβει καταγγελία για απόπειρα βιασμού εναντίον του γιατρού ήδη από το 1997, ουδέποτε όμως την ερεύνησε.

Λίγο αργότερα προσελήφθη ως γιατρός της Ολυμπιακής Ομάδας των ΗΠΑ. 

Ο Νάσαρ παραδέχεται την ενοχή του για σεξουαλική επίθεση κατά επτά κοριτσιών, που ήταν και εκείνες που κίνησαν την δικαστική διαδικασία. Η δίκη του αρχίζει την Τετάρτη 17/1. 

Ο ομοσπονδιακός δικαστής Τζάνετ Τ. Νεφ, επέβαλε στις 7 Δεκεμβρίου στον γιατρό τη μέγιστη προβλεπόμενη ποινή φυλάκισης (60 ετών) για τις τρεις κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας που υπάρχουν εναντίον του.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/317651-Neo-sok-Kai-e-Simon-Mpails-thyma-toy-giatroy-poy-kakopoioyse-Amerikanides-gymnastries ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...