Νέο «σόου» Βαρουφάκη, θέλει να κατέβει στις εκλογές!

ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΑ EUROGROUP!                                                                                                  

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάν(ν)ης Βαρουφάκης, μετά τον σάλο που ξέσπασε για το «σχέδιο Χ» και τα όσα ειπώθηκαν για τον ρόλο του στην κρίσιμη διαπραγμάτευση με τους δανειστές το 2015, ανακοίνωσε ότι τη συμμετοχή του κινήματός του, «Diem25» στις επόμενες ελληνικές εθνικές εκλογές, με μορφή που θα καθορίσουν τα μέλη του, ενώ απείλησε πως σύντομα θα δημοσιοποιήσει τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Eurogroup που συμμετείχε και μαζί την δική του εκδοχή,  για το τι συνέβη στην «Άνοιξη της Αθήνας»!

«Το DiEM25 είναι σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και προφανώς θα είναι παρόν και στην Ελλάδα. Η εκλογική μορφή που θα πάρει η παρουσία του DiEM25 στην Ελλάδα θα αποφασιστεί από τα μέλη του» δήλωσε στο ThePressProject, απαντώντας σε ερωτήσεις που υπέβαλαν αναγνώστες. «Προσωπικά θεωρώ ότι όλα τα συμβούλια της Ευρώπης πρέπει να καταγράφονται και να είναι προσβάσιμα στους ευρωπαίους πολίτες», είπε στην συνέχεια και σε αυτή την κατεύθυνση θα είναι και η καμπάνια του «DiEM25».

Κάνοντας τον παραλληλισμό με τα όσα έζησε κατά την διάρκεια της διαπραγμάτευσης, είπε πως, «στις συνεδριάσεις του Eurogroup που παραβρέθηκα προσωπικά -και ίσως να ήμουν ο μόνος- σεβάστηκα την εμπιστευτικότητα, μη δημοσιοποιώντας τι ειπώθηκε παρά τις διαρροές από πλευράς της τρόικας που ήταν συχνά τοξικές και ψευδείς. Σύντομα στο πλαίσιο της εξιστόρησης του θρίλερ της “άνοιξης της Αθήνας” θα καταθέσω την άποψή μου για το τι συνέβη και θα καταθέσω και τα πρακτικά εκείνων των συνεδριάσεων».

Στόχος δεν είναι η αναπαραγωγή του παρελθόντος, τόνισε,  αλλά τώρα πιέζει τόσο το παρόν όσο και το μέλλον. «Το αδιέξοδο εναντίον του οποίου παλέψαμε το 2015 εντείνεται σήμερα. Ό,τι κάνουμε από εδώ και εμπρός πρέπει να αφορά το μέλλον της χώρας και της Ευρώπης» επεσήμανε.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...