Νέο τουρκικό παραλήρημα: Ανίκανοι Έλληνες πολιτικοί προσπαθούν να χαλάσουν τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας

Νέο τουρκικό παραλήρημα: Ανίκανοι Έλληνες πολιτικοί προσπαθούν να χαλάσουν τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας

Σε νέες παραληρηματικές δηλώσεις που έχουν ως στόχο Έλληνες υπουργούς ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης υποστήριξε ότι ορισμένοι «ανίκανοι» πολιτικοί προσπαθούν να τορπιλίσουν τις σχέσεις Άγκυρας-Αθήνας.

Σε μήνυμά του στο Twitter o Μπεκίρ Μποζντάγ, που είναι και εκπρόσωπος της τουρκικής κυβέρνησης», έγραψε: «Ορισμένες άδικες και προκλητικές δηλώσεις κάποιων Ελλήνων υπουργών για την Τουρκία δεν είναι προς όφελος της Ελλάδας.

Εκλαμβάνοντας ως αδύναμη τη στάση της Τουρκίας δεν αποτελεί έξυπνη άποψη, που θα μας πάει μπροστά. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι ουδείς μπορεί να συμπεριφέρεται άδικα απέναντι στην Τουρκία, ότι η Τουρκία δεν παραβιάζει τα δικαιώματα κανενός αλλά ούτε και δίνει σε κανέναν άλλον το δικαίωμα να παραβιάζει τα δικαιώματά της και να της συμπεριφέρεται άδικα. Μάρτυράς μας η ιστορία. Δεν είναι προς όφελος κανενός να δοκιμάζει συνέχεια την Τουρκία».

Ο Μποζντάγ υποστήριξε ότι είναι υπέρμαχος των καλών σχέσεων με την Ελλάδα, για την ενίσχυση των οποίων έχουν γίνει αρκετά θετικά βήματα.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/327883-Neo-toyrkiko-paralerema-Anikanoi-Ellenes-politikoi-prospathoyn-na-chalasoyn-tis-scheseis-Elladas-Toyrkias ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...