Νέο χρυσαυγίτικο παραλήρημα του Σφακιανάκη…

Νέο χρυσαυγίτικο παραλήρημα του Σφακιανάκη...
Με νέες δηλώσεις για τη Χρυσή Αυγή αλλά και για τη Δέσποινα Βανδή επανήλθε ο Νότης Σφακιανάκης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Derti.
Όταν ρωτήθηκε για… την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή από το σχήμα που θα ξεκινούσε στο κέντρο “Έναστρον”, στις 7 του περασμένου Δεκεμβρίου, σε μια συνεργασία που δεν έγινε ποτέ, μιας και ο γνωστός τραγουδιστής είχε τότε προβεί σε δηλώσεις στήριξης της Χρυσής Αυγής, ο Νότης τόνισε πως ο ίδιος είχε ανέκαθεν τα πιστεύω του και δεν καθόριζε τις συνεργασίες του με βάση τα πολιτικά φρονήματα.

Παράλληλα όμως προχώρησε σε νέες δηλώσεις για τη Χρυσή Αυγή και καταφέρθηκε τόσο εναντίον των κυβερνώντων, όσο και εναντίον των Μέσων Ενημέρωσης.

Αναλυτικότερα, για τη Χρυσή Αυγή είπε:

“Δε μας καταδυναστεύει καμία Χρυσή Αυγή και κανένα κόκκινο τριαντάφυλλο. Αν είχε κυβερνήσει η Χ.Α. ή η κόκκινη παπαρούνα θα κρίναμε αυτούς. Η Χρυσή Αυγή είναι αυτή που είναι, καλώς ή κακώς, γιατί διαμορφώθηκε από αυτούς που κυβερνούν. Αν δεν ήταν αυτοί δεν θα είχε ανάγκη ο λαός από καμία Χρυσή Αυγή. Αισθάνονται ότι είναι το αποκούμπι τους. Φασισμός η Χρυσή Αυγή; Αγγελούδια είναι μπροστά σε αυτούς. Μπροστά στους φασίστες που κυβερνούν…”

Για τα ΜΜΕ τόνισε: “Αν παρουσιάσεις αποσπασματικά αυτό που λέω, αυτός που το ακούει θα επηρεαστεί. Τα ΜΜΕ απομονώνουν δηλώσεις και παρουσιάζουν ότι θέλουν σαν τον Γκέμπελς”.

Ενώ για τη Δέσποινα Βανδή διερωτήθηκε: “Κανείς δεν κατάλαβε γιατί έφυγε. Είναι δυνατόν οι τραγουδιστές να συνεργάζονται μεταξύ τους με πιστοποιητικό φρονημάτων; Οι θέσεις μου είναι γνωστές και συνεπέστατες από τότε που άρχισα να μιλάω δημόσια. Υποστηρίζω το δίκαιο από όπου κι αν προέρχεται. Με ξέραν από παλιά, τώρα με μάθανε; Καμία Δέσποινα Βανδή δεν θα ζητήσει να μάθει τα φρονήματα μου για να συνεργαστούμε. Άλλοι λόγοι την έκαναν να φύγει, αλλά ας το αφήσουμε αυτό τώρα. Τη Δέσποινα την είχα μαζί μου από το καλοκαίρι του 1997 στη Θεσσαλονίκη. Μαζί μου είχε βγάλει τον πρώτο της δίσκο και όσο ήταν στο Rex μαζί μου, ο δίσκος της έγινε πλατινένιος. Χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία της. Αλλά στο Rex και στην Πύλη Αξιού έσπαζαν οι πόρτες, δεν χωρούσε ο κόσμος. Τώρα που μιλούσαμε για την νέα συνεργασία, με αγκάλιαζε και με φιλούσε γιατί νόμιζε ότι είμαι άλλος από αυτό που είμαι. Όταν έκανα αυτές τις δηλώσεις που και πάλι θα καναξάνω γιατί δικαιώνομαι από τις συνθήκες, αποφάσισε ότι έπρεπε να αποχωρήσει”.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...