Νία Βαρντάλος: Η υιοθετημένη κόρη μου με ενέπνευσε να γράψω το «Γάμος αλά Ελληνικά 2»

Τετάρτη 29/06/2016 – 22:27NiaVardalosmainΜετά από πολλές αποτυχημένες εγκυμοσύνες και προσπάθειες εξωσωματικών γονιμοποιήσεων, η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και δημιουργός του «Γάμος αλά Ελληνικά», η Νία Βαρντάλος κατάφερε να βρει την έμπνευση που τόσο χρειαζόταν, στο πρόσωπο της κόρης που υιοθέτησε με τον σύζυγό της, Ίαν Γκομεζ.
Η 53χρονη ηθοποιός και ο σύζυγός της αποφάσισαν να προχωρήσουν σε υιοθεσία το 2008, αφότου πλέον είχαν εξαντλήσει κάθε προσπάθεια να αποκτήσουν βιολογικά το δικό τους παιδί. Εννέα χρόνια διήρκησε η ταλαιπωρία της Νία Βαρντάλος, χρόνια κατά τα οποία αδυνατούσε να γράψει το νέο σενάριο για το «Γάμος αλά Ελληνικά 2», που τόσο πολύ ήθελε. Η στενοχώρια της ήταν τόσο μεγάλη, που δεν μπορούσε να γράψει ούτε μία ατάκα.
Όταν όμως ήρθε στη ζωή της η Ιλάρια, 10 ετών, τότε η Νία αποφάσισε να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στη μητρότητα και την ανατροφή της μικρής και παράτησε την καριέρα της.
Vardalos
Όταν όμως η Ιλάρια πήγε σχολείο, τότε η ηθοποιός εμπνεύστηκε από την αγάπη που διέπεται η σχέση μητέρας-κόρης και έτσι άρχισε και πάλι να γράφει!
«Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι ότι μια ημέρα θα είναι αρκετά ανεξάρτητα και θα με αφήσει», είπε αστειευόμενη η ηθοποιός σε πρωινή εκπομπή της βρετανικής τηλεόρασης.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...