Νίκη για τον Όμηρο απέναντι στο μαχητικό ΠΑΟΚ

Με ένα αυτογκόλ του Νίκου Μυλωνά στο 64′ ο Ομηρος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του πολύ καλού ΠΑΟΚ και να πάρει το τρίποντο της νίκης.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά προσπαθώντας να αιφινδιάσουν και να ζητούν πέναλτι μόλις στο τρίτο λεπτό σε ανατροπή του Μπελεβώνη, αλλά ο διαιτητής είχε άλλη άποψη δείχνοντας συνέχεια στο παιχνίδι. Στη συνέχεια ο Ομηρος είχε τα ηνία του αγώνα αλλά ο ΠΑΟΚ ηταν οργανωμένος καλά αμυντικά και είτε με στημένα είτε απο αντεπιθέσεις έδειχνε ότι δε θα είναι εύκολος αντίπαλος .
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, πίεσαν πιο πολύ και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκόρ στο 64′ με αυτογκόλ του Νίκου Μυλωνά ύστερα απο σούτ του Μπαλαούρα και κόντρες σε σώματα και πόδια ποδοσφαιριστών. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν πίεσαν για την ισοφάριση, είχαν δοκάρι στο 80′ με τον Παπαδόπουλο, ενώ οι γηπεδούχοι με αντεπιθέσεις προσπαθούσαν να τελειώσουν το μάτς με ένα δεύτερο γκόλ και θα μπορούσαν να το πετύχουν αν στο 84′ το συρτό σούτ του Γούργαρη δεν κατέληγε στο κάθετο δοκάρι.
Με τη λήξη του αγώνα δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Νταλαπέρας για διαμαρτυρία, θεωρώντας λίγα τα λεπτά των καθυστερήσεων γιατί πέραν των αρκετών μικροτραυματισμών υπήρξε και τραυματισμός του Δενδρινού που διακόπηκε για μερικά λεπτά ο αγώνας.

Oι κυριότερες φάσεις.

3′ Ο Σ. Γερ. Μπελεβώνης ελίσσεται απο αριστερά μπαίνει στην περιοχή και πριν πλασάρει βρίσκεται στο έδαφος με το διαιτητή να δείχνει συνέχεια στο παιχνίδι.
17′ Σέντρα απο δεξιά του Τσιφοπανόπουλου, ο Νταλαπέρας τσιμπάει με το κεφάλι διώχνοντας σε κόρνερ πριν η μπάλα φτάσει στον ξεμαρκάριστο Δημαρά.
21′ Ο Δημαράς πιάνει αδύναμη κεφαλιά και η μπάλα φεύγει άουτ.
22′ Αντεπίθεση με τον Τασούλη που τον κόβει με τάκλιν ο Δενδρινός πρίν μπεί στην περιοχή και γίνει επικίνδυνος.
23′ Σέντρα του Γούργαρη απο δεξιά ο Δημαράς με το κεφάλι δε βρίσκει καλά την μπάλα που φεύγει άουτ.
26′ Σούτ του Τσιφοπανόπουλου απο πλάγια φεύγει ελάχιστα άουτ.
28′ Εκτέλεση φάουλ απο δεξιά με το Γιάννη Μυλωνά ο Νταλαπέρας βγαίνει πίσω απο την άμυνα μόνος απέναντι στον Ζέρβα αλλά η κεφαλιά που πιάνει φεύγει δίπλα απο το κάθετο δοκάρι.
31′ Εκτέλεση φάουλ του Καλύβα η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά απομακρύνει ο Καρασάββας.
33′ Ο Τασούλης ελίσσεται έξω απο την περιοχή αποφεύγει δύο αντιπάλους και σουτάρει με την μπάλα να περνάει άουτ δίπλα απο το κάθετο δοκάρι.
40′ Σούτ του Τσιφοπανόπουλου απο πλάγια δεξιά η μπάλα καταλήγει άουτ.
63′ Ο Γούργαρης απο τη γωνία της μεγάλης περιοχής και δεξιά πιάνει δυνατό σούτ με τον Κατερινόπουλο να απογειώνεται και να κάνει την επέμβαση του αγώνα διώχνοντας σε κόρνερ.
64′ Γκολ. Εκτέλεση του κόρνερ η μπάλα κοντράρει σε σώματα, δεν απομακρύνεται απο την περιοχή και φτάνει δεξιά μέσα στην περιοχή στο Μπαλαούρα που πιάνει το σούτ η μπάλα χτυπάει και πάλι σε σώματα αμυνόμενων και επιτεθέμενων και τελικά απο το πόδι του Νίκου Μυλωνά καταλήγει στα δίχτυα.
71΄ Σούτ του Κόκκοτου η μπάλα καταλήγει άουτ.
80΄ Σούτ του Παπαδόπουλου λίγο έξω απο την περιοχή η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει άουτ.
84′ Ο Γούργαρης κλέβει την μπάλα απο τον Νταλαπέρα και σουτάρει συρτά με την μπάλα να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά να απομακρύνεται απο τους αμυντικούς.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Σπύρος Κότσαλος – Κώστας Λιαπίκος):
Ζέρβας, Μπαλαούρας, Τσιρώνης, Βαλτογιάννης, Καλύβας, Δενδρινός, Γούργαρης, Σαμψώνας, Δημαράς (87′ Μπρούσλη), Tσιφοπανόπουλος, Καταπόδης.

ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Πάνος Τούρκας):
Κατερινόπουλος, Αριστόπουλος, Καρασάββας, Ν. Μυλωνάς, Νταλαπέρας, Κόκκοτος, Παπαδόπουλος (87’ Ε. Καραλής), Τασούλης (58΄ Βλαχοδήμος), Σ. Γερ. Μπελεβώνης, Ι. Μυλωνάς, Σ. Γεωρ. Μπελεβώνης.

πηγή: agrinio24.com



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...