Νίκη και μετά διαφορά θέλει ο Παναθηναϊκός

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Με πρωταρχικό στόχο τη νίκη υποδέχεται απόψε (21:15) στο ΟΑΚΑ τη Ζαλγκίρις Κάουνας ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη νέα Euroleague.

Όπως τόνισε χθες στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου ο Αργύρης Πεδουλάκης το ζητούμενο για την ομάδα του είναι ένα: η νίκη και μόνο η νίκη, καθώς όπως εξήγησε «από τόσο νωρίς δεν είναι σωστό να μιλάμε για διαφορά στο σκορ, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να αγχώσει τους παίκτες. Εμείς θέλουμε πρώτα να νικήσουμε και μετά βλέπουμε τα υπόλοιπα…»

Μεγάλος απών για το «τριφύλλι» θα είναι ο Μάικλ Τζέιμς. Ο Αμερικανός, βασικός πλέι μέικερ της ομάδας, είναι τραυματίας και θα απουσιάσει περίπου για 2 μήνες κι αυτό σημαίνει ότι στο αποψινό ματς με τους Λιθουανούς το μεγάλο βάρος της οργάνωσης του παιχνιδιού θα πέσει στο Νίκ Καλάθη, ενώ σημαντικό χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Το σημερινό ματς παρουσιάζει και μία σημαντική ιδιαιτερότητα. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος έχει αγαπηθεί όσο ελάχιστοι ξένοι που έχουν περάσει από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος ως πρώτος προπονητής με την ομάδα που στο πρόσφατο παρελθόν έχει κατακτήσει τα πάντα (Euroleague, πρωτάθλημα και Κύπελλο).

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...