Νίκη με μέτρια εμφάνιση για τον Πανιώνιο

Νίκη με μέτρια εμφάνιση για τον Πανιώνιο

Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος διατηρήθηκε στην πέμπτη θέση της Super League, μετά τη νίκη επί του Πλατανιά με 2-1 στη Νέα Σμύρνη, για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Παρά τη νίκη, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ήταν μέτρια έως κακή στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με αρκετή τύχη, όταν στο 29ο λεπτό και σε ακίνδυνο σουτ του Σπιριντόνοβιτς, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Ντικαμονά, άλλαξε τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Κοκκαλά.

Η ομάδα της Κρήτης δεν παράτησε τα όπλα, όμως, με αποτέλεσμα στην επανάληψη να δημιουργήσει φάσεις κι ευκαιρίες, σε μία απ΄ αυτές δε ο Ενσικουλού εκτέλεσε απευθείας φάουλ από ιδανική θέση και με εξαιρετικό σουτ έγραψε το 1-1 στο 61΄.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Πειραιώτης διαιτητής Τσαμούρης δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Πλατανιά, όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Βλάχου μέσα στην περιοχή, ενώ στο 73΄ εξάντλησε την αυστηρότητά του και απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Κοροβέση.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δικαιολογημένα παράπονα, όμως το 1-2 οφείλεται αποκλειστικά σε λάθος του τερματοφύλακά τους, καθώς στο 82΄ ο Γεσίλ εκτέλεσε φάουλ από πολύ μακριά, ο Κοκκαλάς έκανε ολέθρια εκτίμηση και ο Γκιοατά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά) 

Κίτρινες κάρτες: Ντουρμισάι – Κοροβέσης, Στάθης

Κόκκινη: Κοροβέσης (73΄-δεύτερη κίτρινη)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζισαφί (80΄ Βουκελάτος), Γκιοατά, Λάμπρου (65΄ Σαραμαντάς), Κόρμπος, Σιώπης, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας (72΄ Γεσίλ), Ντουρμισάι.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μάνουελ Ρόκα): Κοκκαλάς, Ντεβέσα (87΄ Γκρζέλτσακ), Βάντερσον, Κοροβέσης, Στάθης, Αγγελόπουλος, Δημούτσος (90+2΄ Πατράλης), Μπούντνικ (76΄ Αμπντούλ), Ενσικουλού, Ντικαμονά, Στάμου. 

 

πηγή: filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/313094-Nike-me-metria-emphanise-gia-ton-Panionio ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...