Νίκος Μελίστας | Ερωτηματολόγιο για τον Δήμο Δωρίδος

Κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να ξεκινήσει αν δεν καταγράψουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες και τις συνθήκες που το δημιουργούν. Μέσα από αυτό το ερωτηματολόγιο σκοπός μου είναι να γίνει μια πρώτη καταγραφή σημείων για τα προβλήματα του Δήμου μας.

Για την καλύτερη εκπροσώπηση των δημοτών στο δημοτικό συμβούλιο, θεωρώ ότι πρώτα από όλα πρέπει να γίνει μια καταγραφή και ιεράρχηση των προβλημάτων της περιοχής μας, για το σκοπό αυτό δημιούργησα ένα το παρακάτω ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο, όπου σας καλώ να συμπληρώσετε ώστε να έχουμε ένα χρήσιμο στατιστικό εργαλείο, χρήσιμο ανέξαρτητα από το αποτέλεσμα τον εκλογών.

Βέβαια ένα ερωτηματολόγιο δεν μπορεί να υποκαταστήσει ούτε την ζωντανή επικοινωνία ούτε τον γόνιμο διάλογο, που γίνεται σε μια κοινωνία, και σαφώς δεν μπορεί να καταγράψει όλες τις τάσεις και τα προβλήματα και σίγουρα δεν μπορεί να δώσει λύσεις. Αποτελεί όμως ένα βασικό εργαλείο καταγραφής που ενδεχομένως θα αποτελέσει την αφορμή για μια ευρύτερη εποικοδομητική συζήτηση με τη συμμετοχή του μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας.  


 

​​

Συμπληρώστε το online εδώ: 

http://nmelistas.blogspot.gr/2014/04/blog-post_25.html


Προωθήστε το και σε άλλους που θα ήταν χρήσιμο να το συμπληρώσουν. Σας ευχαριστώ

 

Νίκος Μελίστας

Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος

Δωρίδα για όλους

Περισσότερα στο nmelistas.blogspot.com



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...