Νίκος Νικολόπουλος: «Οφείλω ένα από καρδιάς ευχαριστώ στους πολίτες της Αχαΐας»

Νίκος Νικολόπουλος: «Οφείλω ένα από καρδιάς ευχαριστώ στους πολίτες της Αχαΐας»

Τους πολίτες της Αχαΐας ευχαρίστησε ο βουλευτής και γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος, μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Οι ΑΝΕΛ άντεξαν γιατί ο λαός άντεξε. Γιατί ο λαός έμεινε πιστός στην θέλησή του για μία νέα Ελλάδα των καθαρών και έντιμων ανθρώπων, των αληθινών πατριωτών και δημοκρατών που θέλουν να μπει τέλος στην εποχή της χρεοκοπίας και όλων εκείνων που ευθύνονται γι’ αυτή.

Η λυσσαλέα επίθεση του συστήματος διαπλοκής στον Πάνο Καμμένο και στους ΑΝΕΛ ηττήθηκε. Και οι ΑΝΕΛ θα είναι και πάλι είναι ισχυροί στη Βουλή και στη κυβέρνηση, δίνοντας καθημερινά την μάχη για την Ελλάδα που μας αξίζει.

Οι εκλογές τελείωσαν. Οφείλω ένα από καρδιάς ευχαριστώ στους πολίτες της Αχαΐας που ψήφισαν το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ, αλλά και στα στελέχη των ΑΝΕΛ που έδωσαν τον σκληρό και ανυστερόβουλο αγώνα.  

Παράλληλα όμως, απευθύνω και μια μεγάλη πρόσκληση σε κάθε πολίτη της Αχαΐας, ανεξάρτητα από πολιτική και ιδεολογική τοποθέτηση να συνταχθεί μαζί μας στον αγώνα για να ξαναπάρουμε τον τόπο μας στα χέρια μας, μέσα από τις μεγάλες τομές που απαιτούνται σε όλους τους τομείς.

Η ενότητα δεν αποτελεί ένα θεωρητικό σχήμα, αλλά μία καθημερινή πρακτική που όλοι οφείλουμε να ασκούμε.

Το γραφείο μου, ήταν και θα είναι πάντα ανοικτό για τους πολίτες. Και οι προσπάθειές μου για το καλό της περιοχής μας, διαρκείς και μαχητικές, όπως ήσαν πάντα.

Από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου μία νέα μέρα ξημέρωσε στην Ελλάδα. Και μπορεί να είναι καλύτερη για όλους. Αρκεί όλοι να προσπαθήσουμε γι’ αυτό».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...