Νίκος Παππάς: Η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει άμεσα τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες

«ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ Η Ν.Δ.»Στην αντεπίθεση πέρασε ο Νίκος Παππάς, μετά από την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, για το ζήτημα των αδειών των τηλεοπτικών καναλιών. Ο υπουργός Επικρατείας κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι λειτουργεί «για άλλη μια φορά ως ακούραστη συνήγορος των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών».Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωσή της η ΝΔ έκανε λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά, καθώς η κυβέρνηση ανέμενε την απόφαση του ΣτΕ για το τέμενος, αλλά δεν έπραξε το ίδιο σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτι

«ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ Η Ν.Δ.»                                                                                                                                                                                 

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Νίκος Παππάς, μετά από την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, για το ζήτημα των αδειών των τηλεοπτικών καναλιών.

Ο υπουργός Επικρατείας κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι λειτουργεί «για άλλη μια φορά ως ακούραστη συνήγορος των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών».Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωσή της η ΝΔ έκανε λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά, καθώς η κυβέρνηση ανέμενε την απόφαση του ΣτΕ για το τέμενος, αλλά δεν έπραξε το ίδιο σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές άδειες.

«Η κυβέρνηση σέβεται τη Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της. Ενημερώνουμε τη ΝΔ ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε τα αιτήματα ασφαλιστικών μέτρων των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών κατά του διαγωνισμού. Το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι “επιτακτικοί λόγοι δημοσίου συμφέροντος επιβάλλουν την ταχεία ολοκλήρωση της επίμαχης διαγωνιστικής διαδικασίας”», απάντησε ο Νίκος Παππάς.

Ο υπουργός ανέφερε ακόμη ότι, σε εφαρμογή της παραπάνω απόφασης, η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει άμεσα το διαγωνισμό.

«Μήπως η Νέα Δημοκρατία επιθυμεί να αγνοήσουμε την απόφαση διότι δεν είναι αρεστή σε κάποιους ιδιοκτήτες;», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Παππάς.

Στη Singular Logic ο διαγωνισμός για τη δημοπράτηση των αδειών

Την ίδια ώρα, αναρτήθηκε  στην «Διαύγεια» η ανάθεση, μετά από νέο διαγωνισμό, στην εταιρεία Singular Logic, του σχεδιασμού, της ανάπτυξης και της εγκατάστασης στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, του πληροφοριακού συστήματος, που απαιτείται για την διεξαγωγή της δημοπρασίας, βάσει της Προκήρυξης 1/2016 του Υπουργού Επικρατείας για την δημοπρασία χορήγησης (4) τηλεοπτικών αδειών.

Η συνολική δαπάνη για την υλοποίηση του ανωτέρω περιγραφόμενου έργου ανέρχεται συνολικά στο ποσό των τριάντα εννέα χιλιάδων εννιακοσίων ευρώ (39.900,00€), μη συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...