Νίκος Παππάς: Τις επόμενες μέρες ο διαγωνισμός για τις άδειες

Νίκος Παππάς: Τις επόμενες μέρες ο διαγωνισμός για τις άδειες

Εντός των επόμενων ημερών το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης θα δημοσιεύσει την προκήρυξη του διαγωνισμού, ώστε η διαδικασία να ξεκινήσει πριν το τέλος του έτους είπε ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς παρουσιάζοντας τη Βουλή και τροπολογία με την οποία διορθώνονται ρυθμίσεις του νόμου του.

«Ως το τέλος του έτους – δεν νομίζω ότι θα μπούμε στο επόμενο – θα μπούμε στην πολυθρύλητη διαγωνιστική διαδικασία» ανέφερε χαρακτηριστικά

Ο κ. Παππας κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να ψηφίσουν τις αλλαγές χωρίς λεκτικές περιστροφές όπως είπε προσθέτοντας πως δεν πρέπει κανείς εκ των ενδιαφερομένων καναλαρχών να βρει πολιτικό αποκούμπι στη Βουλή.

Ο κ. Παππάς ανέφερε ότι οι νέες αλλαγές στο νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες προέκυψαν μετά από στενή συνεργασία και εξαντλητικό διάλογο με το ΕΣΡ και πρόσθεσε «Με την τροπολογία καταργείται η κατηγορία θεματικού προγράμματος. Όποιος θέλει να έχει ειδησεογραφικό πρόγραμμα πρέπει να συμμετάσχει σε αυτή την διαδικασία. Αρα αυξάνεται και η αξία της άδειας. Είμαι αισιόδοξος για καλά αποτελέσματα».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/307823-Nikos-Pappas-Tis-epomenes-meres-o-diagonismos-gia-tis-adeies ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...