Ναυπακτία: “Κτήνη” βασανίζουν ζώα. Προσοχή σκληρές εικόνες!

Εικόνες που κόβουν την ανάσα κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Nafpaktia news.gr , με ζώα να τους λείπουν άκρα πριν μερικές ημέρες . Φωτογραφίες με σκληρό περιεχόμενο και πολλές ομοιότητες.Το πρώτο περιστατικό με την  προβατίνα  συνέβη  στη Γαβρολίμνη όταν άγνωστοι μπήκαν μέσα στη στάνη  κάτοικου της περιοχής έπιασαν μια  προβατίνα που κυοφορούσε της έκοψαν χειρουργικά το ένα άκρο καθώς επίσης την μαχαίρωσαν λίγο κάτω από τον λαιμό , πήραν το άκρο που αφαίρεσαν και την άφησαν πεθάνει βασανιστικά. Όταν  ιδιοκτήτης πήγε στη στάνη βρέθηκε μπροστά σε αυτό το μακάβριο και αποτρόπαιο θέαμα.

Το δεύτερο περιστατικό  συνέβη μέσα στο κάστρο της Ναυπάκτου λίγα μέτρα πιο πέρα από το εκκλησάκι του Αϊ Λιά  πιθανόν την ίδια ημέρα. Από  το κατσικάκι που βλέπετε  στις εικόνες άγνωστοι έκοψαν τα μπροστινά του πόδια του και το άφησαν και αυτό να πεθάνει βασανιστικά

Οι κάτοικοι ανησυχούν και φοβούνται. Επίσης όμως αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά έχουν δει να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο στη περιοχή. Εμείς από την πλευρά μας Θέτουμε το φωτογραφικό υλικό υπόψιν αρμοδίων αρχών προκειμένου να επιληφθούν της κατάστασης.

Για να δείτε τις σκληρές εικόνες κάντε κλικ σε κάθε ένα από τα παρακάτω λίνκ. 

Φωτό 1   Φωτό 2  Φωτό 3  Φωτό 4

 

Facebook-logo-PSD



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. δεν ειναι σωστο κι εσεις να κατεβαζετε αυτες τις φωτογραφιες ,να τις βλεπουν τα παιδια μας και να φοβουνται.ελεος

    • Αγαπητέ φίλε έχεις δίκιο αλλά κάποιοι επέμειναν για να τις βάλουμε για να προστατέψουν τα δικά τους παιδιά αν πρόκειται γι αυτό που φοβούνται. Τις βάλουμε με λινκ έτσι ώστε μικρά παιδιά να μην μπορούν να τις ανοίξουν εύκολα. Αλλά γενικά στο διαδίκτυο υπάρχουν πράγματα που μπορούν να τρομάξουν τα παιδιά μας καλό θα είναι να ελέγχουμε και εμείς αν είναι μικρές ηλικίες. Καλή χρονιά. Το site έχει τηλέφωνο επικοινώνησε και τηλεφωνικά μαζί μας.

    • Φίλε έχεις άδικο…. Πολύ καλά έκαναν είναι άσχημο κάποιοι να φέρονται έτσι σε ζώα. Πρέπει να αντιδράσουμε όλοι μας.

  2. Χρόνια πολλά
    Καλώς αναρτήθηκαν οι εικόνες το ιντερνετ συμφωνώ έχει πολλές εικόνες πιο επικύνδυνες με τζιχαντιστές να αποκεφαλίζουν ανθρώπους. Τα παιδιά δεν χρειάζεται να μπαίνουν γενικά στο ιντερνετ οταν είναι σε μικρές ηλικίες όμως σε μεγαλύτερες θα πρέπει να ενημερώνονται.

  3. αυτα τα περιστατικα θα πρεπει να μας ανχονουν που γινονται στην κοινωνια που ζουν τα παιδια μας και οχι οι φωτογραφιες που αναρτιζονται στο ιντερνετ .σκεφτητε μονο την στιγμη που ο ανθρωπος πηγε στο κτημα του και αντικρισε αυτη την εικονα

  4. Εύχομαι να συλληφθούν και να τιμωρηθούν. Είναι απαράδεκτο η κοινωνία μας να δέχεται και να εθελοτυφλεί όταν αυτά συμβαίνουν. Έχουμε πολλές φορές ανεχθεί στην Ελληνική κοινωνία βασανισμούς και εκτελέσεις ζώων είτε οικόσιτων είτε άγριων. Είμαστε ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ δυστυχώς. Εύχομαι οι νεότερη γενιά να τα βλέπει και να αποκτήσει ευαισθησίες που λείπουν από τους γηραιότερους και αυτή τη φορά καθόλου σοφούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...