Ναύπακτος: Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων Αστυνομικών.(video & photos)

-Βαρύ το κλίμα ανάμεσα σε δήμαρχο και Αστυνομία λόγω της μεταφοράς στο πρώην κτήριο της ΔΟΥ.

-Γ.Μπουλές:Δεν επιθυμούμε αντιδικία με κανέναν.Η πολιτεία οφείλει να τηρεί τις διαδικασίες.

Επιμνημόσυνη δέηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Αστυνομικού τμήματος Ναυπάκτου υπερ των ψυχών των πεσόντων Αστυνομικών,χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγ.Βλασίου κ.κ Ιεροθέου.

Παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Ναυπακτίας Γ.Μπουλές,o αστυνομικός διευθυντής Αιτωλίας κ.Πιστιώλης, αντιδήμαρχοι,οι διοικητές του αστυνομικού τμήματος και του τμήματος τροχαίας κ.κ Κακούσης και Ράμμος,ο διοικητής του νοσοκομείου Μεσολογγίου “Χατζηκώστα” κ. Κυριακόπουλος και το προσωπικό των δύο αστυνομικών υπηρεσιών.

-Ιερόθεος προς Αστυνομικούς:Kαλείστε να διατηρήσετε τις ευαίσθητες ισορροπίες στην κοινωνία μας

Για τις ευαίσθητες ισορροπίες που καλούνται να διατηρήσουν οι αστυνομικοί  μέσα στην κοινωνία ώστε αυτή να έχει την απαραίτητη συνοχή έκανε λόγο ο Σεβασμιώτατος στην σύντομη ομιλία του.

-Γ.Μπουλές για τη μεταφορά στο κτήριο τηε πρώην ΔΟΥ:Ζητούμε την εφαρμογή και την τήρηση των νόμων και των διαδικασιών.

Aπό την πλευρά του ο δήμαρχος Ναυπακτίας Γ.Μπουλές δεν παρέλειψε  να αναφερθεί στις δυσκολίες κατά την επιτέλεση του αστυνομικού έργου λόγω και της αρνητικής οικονομικής συγκυρίας,αλλά και  στην τελευταία εξέλιξη που αφορά τη μεταφορά των αστυνομικών υπηρεσιών στο πρώην κτήριο της ΔΟΥ Ναυπάκτου.Ο δήμαρχος ανέφερε ότι για τους δικούς της λόγους η πολιτεία δεν εφάρμοσε τις διαδικασίες,αφού το κτήριο βρίσκεται εντός αρχαιολογικού χώρου και οποιαδήποτε τροποποίηση της χρήσης του κτηρίου,απαιτεί τη σύμφωνη γνώμη του υπουργείου πολιτισμού.Αυτό είπε ο δήμαρχος δεν αφορά εμάς (εννοώντας δήμο και αστυνομία) αλλά τη λειτουργία της πολιτείας που για τους δικούς της λόγους δεν τηρεί τη διαδικασία.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δείχνει ότι υπάρχει μια διαδορά ανάμεσα σε δήμο και αστυνομία,πράγμα όμως που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Δείτε το βίντεο

DSC00536

DSC00540

DSC00542

DSC00546

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...