Ναύπακτος: Ο Τέρενς Κουΐκ για το Ασφαλιστικό-Αγρότες και για τα ανοικτά θέματα της Ναυπάκτου στο Nafpaktianews.gr

Ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουΐκ μίλησε στην κάμερα του Nafpaktianews.gr για την συνάντηση που είχε με την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας & Δωρίδας. Στο βίντεο που ακολουθεί ο Μένιος Χάρος έκανε τον πρόλογο για όλα τα θέματα που έθεσε στον Υπουργό για να πάρει τις διαβεβαιώσεις του ότι θα σταθεί στο πλευρό του Εργατικού Κέντρου και ότι θα μεσολαβήσει να γίνουν από την επόμενη εβδομάδα συναντήσεις  μα τους αρμόδιους υπουργούς.

Θέματα που έθεσε το Εργατικό Κέντρο: Ασφαλιστικό , Αγρότες, Νέο οργανόγραμμα της επιθεώρησης εργασίας, Αντισταθμιστικά οφέλη της πεδιάδας Μόρνου, για το πρόβλημα με τα ασθενοφόρα του Κ.Υ. που μεταφέρουν του τραυματίες ή ασθενής στο Μεσολόγγι και για την οικοδομή στη Ναύπακτο.

Ο κ. Κουΐκ  με το ξεκίνημα της συνέντευξης του στο Nafpaktianews.gr είπε ότι πρέπει να φύγουμε από την λογική ότι η Ελλάδα περιορίζεται στην Αθήνα .Στάθηκε κυρίως στο επεισόδιο που έγινε στο χώρο των παζαριών και για το θέμα της επιθεώρησης εργασίας μίλησε την ώρα της συνάντησης τηλεφωνικά με τον Υπουργό Εργασίας κ. Κατρούγκαλο. Επίσης για το θέμα της μεταφοράς των ασθενών είπε «ότι δεν μπορείς να βλέπεις στο ένα χιλιόμετρο το Νοσοκομείο του Ρίου και να πρέπει να μεταφέρεις τους ασθενείς στο Μεσολόγγι, το σύστημα υγείας είναι ενιαίο».Για τους αγρότες τόνισε ότι οι πραγματικοί αγρότες  θα έχουν την στήριξη της κυβέρνησης. Για το ασφαλιστικό ο κ. Κουΐκ έκανε την αυτοκριτική όταν είναι δημοσιογράφος που ήταν εναντίον του νόμου Γιανίτση  που αν είχε περάσει ίσως να μην φτάναμε εδώ με το αγροτικό, εμείς όμως πήραμε την χειροβομβίδα και  θα δώσουμε λύση σε ένα θέμα που για τριάντα χρόνια κανείς δεν άγγιξε. Κλείνοντας για τους επιστήμονες που είναι και αυτοί στους δρόμους ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα επιτρέψουν να κλείσουν γραφεία.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί.

Η άφιξη του στο Εργατικό κέντρο

DSC_0248 DSC_0251 DSC_0252 DSC_0255 DSC_0256



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...