Ναύπακτος: Παρουσίαση -σεμινάριο αθλητικού ψαρέματος.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ – ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο σεμινάριο Αθλητικού ψαρέματος στο λιμάνι Ναυπάκτου στο cafe Ναυάγιο.

Διοργανωτής του σεμιναρίου ήταν ο Δήμος Ναυπακτίας μαζί με την Α.Μ.Κ.Ε ‘Με την Καρδιά Μας ‘ Με την υποστήριξη των καταστημάτων lucky fishing μεγάλου χορηγού που μας διέθεσε και τα δώρα.

Εισήγητης του σεμιναρίου ήταν ο Dr Σιαμαντάς Γεώργιος ο οποίος μας ανέπτυξε την τεχνική (spinning) θεωρητικά αλλά και πρακτικά.

Οι ενδιαφερόμενοι στο μεγαλύτερο μέρος μικρή υποσχόμενη χομπίστες στο ψάρεμα άκουσαν με αρκετό ενδιαφέρον για την τεχνική του (spinning) και έμαθαν αρκετά μυστικά από την εμπειρία του εισηγητή αλλά και για το πάθος που των διακρίνει στο κομμάτι του ψαρέματος.

Όσοι παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα πλέον εξειδικευμένα προϊόντα αλιείας που διαθέτει στον εξοπλισμό του ο Dr Σιαμαντάς Γεώργιος προϊόντα κορυφαίων εταιρειών που προσομοίωναν την κίνηση τους σαν ζωντανά ψάρια.

Το ενδιαφέρον κίνησε και η κατασκευή χειροποίητων δολωμάτων (ψαράκια) από τον Ηλία Μαρίνο που δεν είχαν να ζηλέψουν κάτι από τα εργοστασιακά, θύμησαν την εποχή που ο Νορβηγος rapala έφτιαξε το πρώτο χειροποίητο ψαράκι – δόλωμα όπως μας ανέφερε στην ιστορική αναδρομή ο εισηγητής Dr Σιαμαντάς Γεώργιος.

Παράλληλα με το σεμινάριο έγινε και κλήρωση τριών δώρων συγκεκριμένα κληρώθηκε ένα συλλεκτικό ψαράκι προσφορά από τον εισηγητή Dr  Σιαμαντά Γεώργιο, ένα καλάμι ψαρέματος και μία πετονιά προσφορά των καταστημάτων lucky fishing μεγάλου χορηγού της δράσης.

Για άλλη μια φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στήριξαν και παραβρέθηκαν στο σεμινάριο Τον Δήμο Ναυπακτίας, τον μεγάλο χορηγό μας lucky fishing,τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Λυγιά Ναυπάκτου που για άλλη μια φορά έδωσαν το παρόν σε μια ενδιαφέρουσα αλλά και χρήσιμη εκδήλωση, το ιδιοκτήτη του cafe Ναυάγιο Ριγανά Τάσο για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου όλους τους χορηγούς, που μας στήριξαν, τους εθελοντές, φίλους, αλλά και ένα μεγάλο ευχάριστω στον εισηγητή Dr Σιαμαντά Γεώργιου που από την πρώτη στιγμή έγινε ένθερμος υποστήρικτης της δράσης.

Και πάλι σας ευχαριστούμε



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...