Ναύπακτος: Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που αγχώνουν !!!

Τι έδειξε η δημοσκόπηση που παρήγγειλε υποψήφιος δήμαρχος στη Ναυπακτία;

Πόσο ήσυχος ή όχι μπορεί να κοιμάται;Ποιες θα είναι οι κινήσεις αυτές που θα επανακαθορίσουν τη στάση του;

Πόσο κοντά είναι σε συμμαχίες με άλλους συνδυασμούς;Πόσο κοντά είναι στο δεύτερο γύρο;

Τι θα κάνει σε περίπτωση που δεν εκλεγεί τη δεύτερη Κυριακή;

Πολλά είναι τα ερωτήματα που κυκλοφορούν σχετικά με τη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό υποψηφίου στο δήμο Ναυπακτίας.

Σύμφωνα μ’αυτή αλλά και σύμφωνα πάντα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που διαρρέουν από το περιβάλλον του,ο υποψήφιος έρχεται δεύτερος στο δήμο Ναυπακτίας.Αυτό σε πρώτη φάση μπορεί να τον ικανοποιεί γιατί έχει μπροστά του μια ακόμη Κυριακή κατά την οποία ο κόσμος θα ψηφίσει με εντελώς διαφορετικά κριτήρια απ’ότι στην πρώτη,αλλά και για το λόγο ότι θα έχει το χρόνο για συμμαχίες και συμφωνίες με άλλες δυνάμεις.

Το παζλ των εκλογών θα είναι δύσκολο να συμπληρωθεί ακόμη και κατά τη δεύτερη εβδομάδα των εκλογών,αφού αστάθμητοι παράγοντες μπορεί να καθορίσουν το αποτέλεσμα.

Δεν γνωρίζουμε φυσικά ούτε τα ποσοτικά αλλά πολύ περισσότερο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της δημοσκόπησης για να μπορούμε ίσως να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα.Άλλωστε οι εταιρείες πάντα προσπαθούν να ικανοποιούν όσο γίνεται περισσότερο τον εκάστοτε πελάτη.Και φυσικά το καλύτερο και ασφαλέστερο γκάλοπ διεξάγεται κατά την ημέρα της εκλογικής αναμέτρησης.Τότε είναι που θα εξαχθούν και τα σφαλέστερα συμπεράσματα…..Οψόμεθα !!!

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλά είναι όλα αυτά αλλά για να ενημερωθεί ο κόσμος καλύτερα πρέπει να γραψετε και ποσοστά !! Άλλο είναι να υάρχει μικρή διαφορά μεταξύ όλων των υποψηφίων και άλλο να έχει ξεχωρίσει το δίδυμο του β΄γύρου !!!! νούμερα δώστε αλλιώς μάλλον έχουμε να κάνουμε με παραπληροφόρηση

  2. Λουκόπουλο δήμαρχο οπωσδήποτε.Αλλιώς θα ήμαστε άξιοι της μοίρας μας.Είναι τιμή για τη Ναυπακτία που δέχτηκε αυτός ο άνθρωπος να μας πάει μπροστά .Ας τελειώνουμε με τους δημάρχους-επαγγελματίες πολιτικούς.

  3. Ο Γούλας σε 15 μέρες πέρασε τον Μπουλέ. Σε άλλες 20 θα περάσει και τον Παπαθανάση αν έχει νέα άτομα μαζί του.

    Ο Παπαθανάσης δεν μπορεί να πάει πιο ψηλά από εκεί που είναι. Ο Γούλας από την άλλη μόλις ξεκίνησε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...