Ναύπακτος: Τα εορταστικά μηνύματα των επισήμων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Στο περιθώριο των εορταστικών εκδηλώσεων μνήμης για την 28η Οκτωβρίου 1940 στη Ναύπακτο,οι επίσημοι έστειλαν τα δικά τους μηνύματα.

-Ιερόθεος:O πόλεμος σήμερα είναι οικονομικός

-Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου εκτός από το ηρωικό Όχι,απήθυνε ένα μεγάλο ΓΙΑΤΊ για όσα συμβαίνουν σήμερα αναφορικά με το δράμα που ζουν χιλιάδες Σύριοι πρόσφυγες,δίνοντας το δικό τους ραντεβού με την μοίρα τους μέσα στα νερά του Αιγαίου και τον δύσκολο δρόμο της προσφυγιάς προς αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής.

-Χρ.Παΐσιος:Nα μην αφήσουμε την Πατρίδα μας στο έλεος όσων θέλουν να της κάνουν κακό.

Το δικό του μήνυμα για την σημερινή ημέρα μνήμης,έδωσε ο πολιτευτής της Ν.Δ.στον νομό Αιτωλ/νίας Χρ.Παΐσιος  στο περιθώριο του εορτασμού της επετείου.

Ο κ. Παΐσιος ανέφερε ότι η επέτειος αυτή πρέπει να συγκινήσει τους πάντες.Είμαστε σε μια δύσκολη εποχή,οφείλουμε να σταθούμε αντάξιοι στις δικές μας Θερμοπύλες.

-Τ.Λουκόπουλος (Δήμαρχος Ναυπακτίας): “Το Όχι,επίκαιρο έπειτα από 75 χρόνια”

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος,αναφέρθηκε στους ίδιους κακόβουλους διεκδικητές της πατρίδας μας έπειτα από 75 χρόνια Σε όλους αυτούς,ανέφερε ο κ. Λουκόπουλος ταιριάζει η ίδια απάντηση

-Νάνσυ Κωνσταντοπούλου (περιφερειακή σύμβουλος) : Οι Έλληνες στα δύσκολα προάγουν την Ελευθερία και τη Δημοκρατία.

Σκοπός μας να κάνουμε πράξη την ένωση και τον αγώνα για την ελευθερία συμπλήρωσε στον επετειακό της μήνυμα η κ. Κωνσταντοπούλου.

-Γ.Μπουλές: Οι σημερινοί αγώνες ας μην γκρεμίσουν ότι πρόσφερε αυτή η γενιά στο κοινωνικό κράτος

Ο Πρώην δήμαρχος Ναυπακτίας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Γ.Μπουλές αναφέρθηκε στην αξία του Όχι στις μέρες μας.Μέλημά μας να πούμε το δικό μας ΌΧΙ στα προβλήματα που βιώνουν οι πολίτες σήμερα,οι άνεργοι,οι συνταξιούχοι,η νέα γενιά που ξενιτεύεται.Μόνο αν φροντίσουμε γι’αυτές τις ομάδες τότε θα ερμηνεύσουμε σωστά το μήνυμα των αγωνιστών του ΟΧΙ που βροντοφώναξαν στα βουνά της Αλβανίας.

Τέλος ο αστυνομικός υποδιευθυντής Αιτωλίας Κ.Κακούσης ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και να είναι ΑΘΑΝΑΤΟΙ όλοι οι ΗΡΩΕΣ που έπεσαν για την Πατρίδα στον πόλεμο αυτό.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...