Να μπουν αμέσως οι μπουλντόζες στο Ελληνικό

Να μπουν αμέσως οι μπουλντόζες στο Ελληνικό

Για να ξεκινήσει επιτέλους μια μεγάλη επένδυση- Δημιουργούνται 70.000 θέσεις εργασίας και ανοίγει ο δρόμος και για άλλους επενδυτές – Δεν μπορεί οι κρατικοδίαιτες συντεχνίες και οι μαφίες του βαθέως κράτους να υπονομεύουν την ανάπτυξη

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και επενδυτές πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στο 1,2 εκατομμυρίων των ανέργων και να συμβάλουν στην ανάπτυξη της χρεοκοπημένης χώρας.

Απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού, που για ολόκληρη επταετία υποφέρει από τα εφιαλτικά μνημόνια είναι να μπουν αμέσως οι μπουλντόζες στο Ελληνικό, να αρχίσει το γιγαντιαίο έργο που θα δώσει δουλειά σε εβδομήντα χιλιάδες εργαζόμενους, και θα προκαλέσει θετικό σοκ σε όλα τα επίπεδα της χειμαζόμενης ελληνικής οικονομίας.

Η έναρξη των εργασιών στο Ελληνικό θα αλλάξει την ψυχολογία στην αγορά, γιατί πρόκειται για μια εμβληματική επένδυση.

Η εξέλιξη αυτή θα φέρει και άλλους επενδυτές, δίνοντας το σήμα για επανεκκίνηση της οικονομίας.

Δικαιολογημένα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αγρίεψε με τις κρατικοδίαιτες συντεχνίες του δημοσίου, που για δεκαετίες τώρα έχουν εξελιχθεί σε νταβατζήδες και μάστιγα για το κράτος, μπλοκάροντας κάθε μεγάλη επένδυση.

Ο πρωθυπουργός δεν φοβήθηκε την πανίσχυρη μαφία της διαπλοκής που είχαν στήσει οι εργολάβοι, οι προμηθευτές και οι βαρόνοι των μέσων ενημέρωσης.

Τους καθάρισε, σαν αυγό, και τώρα σέρνονται στις αίθουσες των κακουργιοδικείων.

Γι΄ αυτό δεν υπήρχε ενδεχόμενο να υποκύψει σε εκβιασμούς των συντεχνιών και γι΄ αυτό απηύθυνε σκληρή προειδοποίηση προς κάθε κατεύθυνση.

Άλλωστε όπως είπε ο ρόλος των διάφορων υπηρεσιών είναι να βγάζουν γνωμοδοτικές αποφάσεις που δεν δεσμεύουν σε καμία περίπτωση την κυβέρνηση ειδικά όταν πρόκειται για ένα τεράστιο έργο στρατηγικού ενδιαφέροντος.

Ο πρωθυπουργός αλλά και η κοινοπραξία που έχει αναλάβει το Ελληνικό, πρέπει να προχωρήσουν άμεσα σε όλες τις ενέργειες ώστε στην αρχή του νέου έτους να μπουν επιτέλους μπουλντόζες στο Ελληνικό.

Το 1,2 εκατομμύρια των ανέργων είναι εξοργισμένο στην κυριολεξία με τα τερτίπια κάποιων μεγαλόσχημων δημοσίων υπαλλήλων που μπλοκάρουν την επένδυση, εκβιάζοντας ανοιχτά την κυβέρνηση και τους επενδυτές.

Αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει γιατί ο λαός πλήρωσε τους κρατικούς μανδαρίνους και τις διάφορες μαφίες που δεν άφηναν κανέναν να επενδύσει με τρία μνημόνια.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/304010-Na-mpoyn-amesos-oi-mpoylntozes-sto-Elleniko ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...