Να παρέμβει ο Δημ. Παπαγγελόπουλος

Να παρέμβει ο Δημ. Παπαγγελόπουλος

ΕΙΝΑΙ γνωστή σε όλους η ιστορική διαδρομή του Δημήτρη Ρίζου ως μάχιμου δημοσιογράφου και εκδότη. Μπορεί κανείς να διαφωνούσε με τις ιδεολογικές θέσεις του, το ύφος και το ήθος των εμπρηστικών πολλές φορές δημοσιευμάτων και σχολίων στην Βραδυνή, τον Ελεύθερο Τύπο και τον Αδέσμευτο Τύπο αλλά μέχρι τα βαθιά γεράματα παρέμεινε πιστός στις ιδέες του.

ΕΙΝΑΙ από τους λίγους δημοσιογράφους και εκδότες που δεν παραδόθηκαν ολοκληρωτικά στη διαπλοκή. Με αιματηρές θυσίες προσπαθούσε να κρατήσει στη ζωή τον Αδέσμευτο Τύπο.

ΑΛΛΑ τα χρέη προς το δημόσιο μεγάλωναν γιατί οι εφημερίδες έπαψαν να παράγουν κέρδη. Ο ανταγωνισμός από τα μεγαθήρια της διαπλοκής που τρέφονταν με θαλασσοδάνεια οδήγησε τον Αδέσμευτο Τύπο στο κλείσιμο και τον Δημήτρη Ρίζο στη χρεοκοπία.

ΣΕ ηλικία 83 ετών ο παλαίμαχος δημοσιογράφος βρέθηκε με μεγάλα προβλήματα υγείας και δυσθεώρητα χρέη τα οποία δεν μπορούσε να καλύψει.

ΟΙ καταδίκες έπεφταν βροχή για τα χρέη στην εφορία αλλά ο ίδιος αδυνατούσε να πληρώσει τις ποινές. Έτσι στα 83 χρόνια και με τα πάμπολλα προβλήματα υγείας που τον βασανίζουν βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα λες και πρόκειται για κανέναν εγκληματία.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ εξάντλησε όλη την αυστηρότητα σε έναν ανήμπορο άνθρωπο την ώρα που οι αρχιερείς της μίζας που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο γιγαντιαίο σκάνδαλο της Siemens, της Novartis, των εξοπλιστικών και στο πλιάτσικο που συντελέστηκε με τα δημόσια έργα, κυκλοφορούν ελεύθεροι.

ΕΙΝΑΙ ντροπή ένας δημοσιογράφος με ιστορική διαδρομή στα 83 χρόνια του να καταλήγει στη φυλακή. Γι’ αυτό απαιτείται παρέμβαση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για να τελειώσει το μαρτύριο του υπέργηρου δημοσιογράφου και εκδότη.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/335219-Na-parembei-o-Dem-Papaggelopoylos ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...