Νεαρή γυναίκα μετέφερε με πλοίο μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών

Νεαρή γυναίκα μετέφερε με πλοίο μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών

Κατηγορία

christos.papad…
Πέμπτη 21/04/2016 – 23:40

Γυναίκα μετέφερε με πλοίο μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών

Ένας Έλληνας και ένα ζευγάρι Αλβανών κρύβονταν πίσω από την διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στην Κάλυμνο, τα οποία προμηθευόταν  από την Αθήνα η γυναίκα, 31 ετών και τα μετέφερε στο νησί με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά.

Κατά την άφιξή της συνελήφθη από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Καλυμνίων και της Ασφαλείας Κω, οι οποίοι είχαν πληροφορίες ότι έκανε το «βαποράκι» και την ακινητοποίησαν για να κάνουν έρευνα στο σακίδιο πλάτης που είχε μαζί της.

Στο σακίδιο οι αστυνομικοί βρήκαν ηρωίνη βάρους ενός κιλού και 150 γραμμάριων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 22 γραμμαρίων, δυο κινητά τηλέφωνα και 11 κάρτες sim, ένα φορητό υπολογιστή, τραπεζικά βιβλιάρια και τετράδια με χειρόγραφες σημειώσεις.

Στην προανάκριση εξακριβώθηκε ότι η αλλοδαπή μαζί με τον 27χρονο σύντροφό της και τον συνομήλικό του Έλληνα διακινούσαν τα ναρκωτικά και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι όπου κατοικεί το ζευγάρι, όπου συνελήφθη και ο νεαρός Αλβανός.

Εκεί, κατασχέθηκαν 130 γραμμάρια κοκαΐνης, 131 γραμμάρια ηρωίνης, 678 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, δυο κινητά και 529 ευρώ.

Στην κατοικία του 27χρονου Έλληνα, βρέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης, ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 0,20 εκατοστών που καλλιεργούσε στον κήπο και δυο τρίφτες, ενώ κατασχέθηκε και η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω με κατηγορίες κατά περίπτωση σε βαθμό κακουργήματος για προμήθεια, κατοχή, μεταφορά, διακίνηση και καλλιέργεια ναρκωτικών.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...