Νεαρός έκλεψε παρκαρισμένο αυτοκίνητο με δύο παιδιά

Δευτέρα 04/07/2016 – 18:14Αναπάντεχη περιπέτεια για μια 27χρονη μητέρα από το Enfield, στο βόρειο Λονδίνο.
Η γυναίκα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι (τοπική ώρα) του Σαββάτου ξεκίνησε να πάει στον γάμο ενός θείου της με τον μόλις 11 μηνών γιο της και την 12χρονη κόρη του συζύγου της, η οποία ήταν παράνυμφος στον γάμο.
Όμως, κατά την διαδρομή η νεαρή γυναίκα σταμάτησε το τρίθυρο Vauxhall Astra που οδηγούσε για να αγοράσει μερικά σνακς από κατάστημα ενώ άφησε τα δύο παιδιά στο αυτοκίνητο. Τότε, ξαφνικά, ένας νεαρός γύρω στα είκοσι μπήκε στο όχημα και κάθισε στην θέση του οδηγού. Η 27χρονη μόλις τον είδε άρχισε να φωνάζει, αλλά ο κλέφτης έβαλε μπροστά την μηχανή και εξαφανίστηκε.

Το 12χρονο κορίτσι, παρόλο που φορούσε ψηλά τακούνια, κατόρθωσε να πηδήξει από το πίσω κάθισμα όπου καθόταν στην θέση του συνοδηγού, να ανοίξει την πόρτα και να βρεθεί στο οδόστρωμα ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν σε κίνηση. Η νεαρή κοπέλα μπόρεσε να ξεφύγει μόνο με ελαφρά τραύματα, αλλά το 11 μηνών αγοράκι παρέμενε μέσα στο αυτοκίνητο.
Τελικά, ο άγνωστος, προς το παρόν, κλέφτης εγκατέλειψε το μωρό στα σκαλοπάτια ενός σπιτιού 4 χιλιόμετρα από το σημείο όπου έκλεψε το αυτοκίνητο ενώ το όχημα εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην ίδια περιοχή.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...