Νεκροί πιλότοι της RAF από πτώση αεροπλάνου στη Βρετανία (Εικόνες)

Νεκροί πιλότοι της RAF από πτώση αεροπλάνου στη Βρετανία (Εικόνες)

Κατηγορία

christos.papad…
Κυριακή 01/05/2016 – 23:00

Νεκροί πιλότοι της RAF από πτώση αεροπλάνου στη Βρετανία (Εικόνες)

Αεροπορική τραγωδία σημειώθηκε στη Βρετανία. Δύο πρώην πιλότοι της RAF (βρετανική πολεμική αεροπορία) έχασαν τη ζωή τους μετά από πτώση του μικρού αεροπλάνου που πιλοτάριζαν, κοντά στο Γιορκσάιρ της Βρετανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες ωστόσο δεν έχει επιβεβαιώσει κάποια επίσημη πηγή, οι δύο από τους τρεις επιβάτες ήταν πρώην πιλότοι της RAF, με μεγάλη εμπειρία. Η αρμόδια υπηρεσία συνεχίζει τις έρευνές της προκειμένου να διαπιστώσει τα αίτια.

Ωστόσο, το έργο της δυσχεραίνει το γεγονός ότι το αεροπλάνο τυλίχτηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να έχουν καταστραφεί στοιχεία που θα προσέδιδαν φως στην υπόθεση αυτή.

Το αεροπλάνο συνετρίβη σε απόσταση τουλάχιστον 200 μέτρων από το κοντινότερο σπίτι και ως εκ τούτου, δεν κινδύνευσαν άλλοι άνθρωποι.

«Έχω την αίσθηση ότι προσπάθησαν να το προσγειώσουν. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω που πήγαιναν και γιατί πετούσαν», δήλωσε ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας. Προς το παρόν είναι αποκλεισμένη η περιοχή, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος έκρηξης, καθώς το ντεπόζιτο ήταν γεμάτο, ενώ περιμετρικά του αεροσκάφους έχουν ληφθεί μέτρα πρόληψης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βρετανίας.

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...