Νεκρός Ισραηλινός από επίθεση με μαχαίρι

Νεκρός Ισραηλινός από επίθεση με μαχαίρι

Ισραήλ

«Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία για τον τρομοκρατικό χαρακτήρα της επίθεσης»

Ύστερα από επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε στην πόλη Αράντ, στο νότιο Ισραήλ, έχασε τη ζωή του το βράδυ της Πέμπτης ένας Ισραηλινός περίπου 20 ετών, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η οποία διευκρίνισε ότι αναζητεί τον ή τους δράστες.

Το περιστατικό συνέβη σε έναν δρόμο που περνάει μπροστά από ένα εμπορικό κέντρο,

«Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία για τον τρομοκρατικό χαρακτήρα της επίθεσης» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μίκι Ρόζενφελντ, εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας. Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν ήταν σε θέση ακόμη να δώσει στοιχεία για την ταυτότητα του θύματος και πρόσθεσε ότι η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

Νωρίτερα την Πέμπτη, ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε από τα πυρά ενός Ισραηλινού εποίκου στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη. Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι ο έποικος άνοιξε πυρ για να προστατεύσει μια ομάδα Ισραηλινών εκδρομέων που δέχθηκαν επίθεση με πέτρες από Παλαιστίνιους.

Στο Ισραήλ, την Ιερουσαλήμ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη ξεσπούν αλλεπάλληλα βίαια επεισόδια από τον Οκτώβριο του 2015. Σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου, στις βιαιότητες αυτές έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 309 Παλαιστίνιοι ή Ισραηλινοί Άραβες, 52 Ισραηλινοί και επτά ξένοι από την 1η Οκτωβρίου 2015.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/311875-Nekros-Israelinos-apo-epithese-me-machairi ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...