Νεκρός ένας αστυνομικός από την επίθεση γυναίκας καμικάζι στην Κωνσταντινούπολη

Νεκρός ένας αστυνομικός από την επίθεση γυναίκας καμικάζι στην Κωνσταντινούπολη
Έκρηξη σημειώθηκε σε αστυνομικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης, όταν γυναίκα – καμικάζι πυροδότησε χειροβομβίδα και σκότωσε τουλάχιστον έναν αστυνομικό, όπως αναφέρουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Υπέκυψε στα τραύματά του ο αστυνομικός που τραυματίσθηκε σοβαρά κατά τη βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας που διέπραξε γυναίκα καμικάζι κατά αστυνομικού τμήματος στην περιοχή του Σουλτάναχμετ στην Κωνσταντινούπολη, μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ακόμη ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε ελαφρά κατά την επίθεση, η οποία πραγματοποιήθηκε από γυναίκα καμικάζι που πυροδότησε τη ζώνη με εκρηκτικά που φορούσε μέσα στο αστυνομικό τμήμα, δήλωσε ο κυβερνήτης της πόλης Μπασίπ Σαχίν.

Το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV, αναφέρει το αιματηό συμβάν με μία χειροβομβίδα, ενώ ένας δημοσιογράφος του CNN Turk τόνισε πως οι αστυνομικοί αντάλλαξαν πυρά με την γυναίκα καμικάζι, που πραγματοποίησε την επίθεση.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει γειτονικούς δρόμους κι έχουν απαγορεύσει την κυκλοφορία με κάθε μέσο στην ευρύτερη περιοχή, η οποία αποτελεί πόλο έλξης για τουρίστες, με δεκάδες ξενοδοχεία.
Η άγνωστης ταυτότητας γυναίκα προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα της τουριστικής περιοχής της Κωνσταντινούπολης για να δηλώσει, μιλώντας αγγλικά, την απώλεια του πορτοφολιού της.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...