Νησί στον Καναδά καλεί τους Αμερικανούς να μετακομίσουν εκεί σε περίπτωση που νικήσει ο Τράμπ!

Νησί στον Καναδά καλεί τους Αμερικανούς να μετακομίσουν εκεί σε περίπτωση που νικήσει ο Τράμπ!

Κατηγορία

christos.papad…
Σάββατο 20/02/2016 – 21:36

canada

Το Cape Breton, είναι ένα νησί του Καναδά, το οποίο δημιούργησε την ιστοσελίδα biftrumpwins.

Μέσω αυτής της ιστοσελίδας καλεί όλους τους κατοίκους των ΗΠΑ, που δεν θέλουν να ζήσουν στην χώρα σε περίπτωση που εκλεγεί Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ο Ντόναλντ Τραμπ.

Μάλιστα, η εν λόγω ιστοσελίδα τους προτρέπει να μην περιμένουν μέχρι τις εκλογές και να πάνε από τώρα σε αυτόν τον μικρό «παράδεισο», όπου ισχυρίζεται πως υπόσχεται δουλειά και καλή ζωή για όλους και ανοχή στην διαφορετικότητα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως μπορούν από τώρα να ετοιμάσουν την μετακόμιση, ώστε αν ο Ντόναλντ Τραμπ κερδίσει τις εκλογές απλά να μπουν σε ένα λεωφορείο και να πάνε στο Cape Breton, όπου «οι γυναίκες μπορούν να κάνουν έκτρωση αν το επιθυμούν, οι μουσουλμάνοι να προσεύχονται ελεύθερα και οι μόνοι τοίχοι που στήνονται εκεί, είναι αυτοί των όμορφων και ιδιαίτερα προσιτών και οικονομικών σπιτιών τους».

Τραμπ: Οι τρομοκράτες πρέπει να εκτελούνται με σφαίρες βουτηγμένες σε αίμα γουρουνιού

Μια ακόμα απίστευτη δήλωση έκανε ο υποψήφιος του ρεπουμπλικανικού κόμματος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας στην Νότια Καρολίνα, όταν υποστήριξε πως για τους τρομοκράτες δεν αρκούν βασανιστήρια, όπως ο εικονικός πνιγμός, αλλά αντίθετα θα έπρεπε να εφαρμοστεί η «συνταγή του στρατηγού Τζον Πέρσινγκ».

Ο στρατηγός Τζον Πέρσινγκ ηγήθηκε των αμερικανικών δυνάμεων στην γηραιά ήπειρο κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου και υπήρξε διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια του πολέμου ανάμεσα στις ΗΠΑ και τις Φιλιππίνες το 1898.

Η δράση του στρατηγού  Πέρσινγκ, του επονομαζομένου και «Μπλακ Τζακ» κατά τη διάρκεια του πολέμου, υπήρξε αφορμή για τη δημιουργία ενός αστικού μύθου, σύμφωνα με τον οποίο ο ίδιος συνέλαβε 50 ισλαμιστές μαχητές και, αφού βούτηξε 49 σφαίρες σε αίμα χοίρου, εκτέλεσε αντίστοιχο αριθμό αιχμαλώτων, απελευθερώνοντας τον τελευταίο, για να διηγηθεί το συμβάν, με σκοπό να τρομοκρατήσει επίδοξους μαχητές.

Αν και αυτός ο αστικός μύθος δεν επιβεβαιώνεται από καμία ιστορική πηγή, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν δίστασε να τον χρησιμοποιήσει ως παράδειγμα για την στάση που πρέπει να κρατούν οι αμερικανικές αρχές απέναντι στους τρομοκράτες.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει αποφασίσει να αναδείξει την όποια τρομοκρατική απειλή ως βασικό προεκλογικό του επιχείρημα, χωρίς να διστάσει να ισχυριστεί πως, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, όλος ο κόσμος υποστήριζε την εκλογή του στην προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...