Νικολόπουλος: Κάποιοι θέλουν να αποστρατεύσουν τον Καραμανλή από τα 58 του

 Νικολόπουλος: Κάποιοι θέλουν να αποστρατεύσουν τον Καραμανλή από τα 58 του
Σήμερα το πρωί στο περιστύλιο της Βουλής ζήτησαν οι δημοσιογράφοι από τον Πρόεδρο του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κόμματος ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Νίκο Νικολόπουλο, να τοποθετηθεί εάν θα ψήφιζε ή όχι τον Κώστα Καραμανλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ο Νίκος Νικολόπουλος απάντησε ως εξής:

«Αυτοί που διαρρέουν αυτές τις πληροφορίες και φτιάχνουν αυτά τα σενάρια είναι οι “γνωστοί πρόθυμοι του πρυτανείου του Μαξίμου”. Είναι αυτοί που θέλουν να μπλέξουν τον Κ. Καραμανλή στα μικροπολιτικά παιχνίδια. Θέλουν να τον πλήξουν για να του χρεώσουν την ανατροπή της Κυβέρνησης και τις πρόωρες εκλογές από την μη ψήφιση προέδρου.

Ξέρουν την άρνηση του Καραμανλή και σε αυτήν σπεκουλάρουν. Θα πουν ότι αυτός φταίει που θα πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, ότι αυτός “έριξε” την κυβέρνηση και “δυναμίτισε” την σταθερότητα και ως εκ τούτου πιστεύουν ότι ξεμπερδεύουν με τον Καραμανλή και την επόμενη μέρα, δεν θα τον βρουν μπροστά τους. θέλουν να τον αποστρατεύσουν από τα 58 του… δεν θα τα καταφέρουν!   Είναι φυσικό κάθε ελπίδα του λαού  να είναι ο εφιάλτης του Σαμαρά.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...