Νικολόπουλος: Συκοφάντης ή… “ματάκιας” ο Γιάννης Ραγκούσης!

Νικολόπουλος: Συκοφάντης ή… “ματάκιας” ο Γιάννης Ραγκούσης!

Νικολόπουλος Ιερώνυμος

Με αφορμή την οξεία διένεξη της Εκκλησίας με τον πρώην Υπουργό Γιάννη Ραγκούση, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Να χαίρεται η κεντροαριστερά τον επίδοξο Αρχηγό της Γιάννη Ραγκούση, που «ομολογεί» ότι είναι και… ματάκιας. Πως να μην συμπεράνει κανείς άλλωστε, ότι είναι επιρρεπής στα… οφθαλμόλουτρα, καθώς πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί η κατηγορηματικότητά του ότι γνωρίζει ιεράρχες που είναι ομοφυλόφιλοι;

Είπε ο κ. Ραγκούσης:

«Προσωπικά, έχω συναντήσει εκπροσώπους της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας σε ανώτατα κλιμάκια –ακόμη και Μητροπολίτες- οι οποίοι είναι ομοφυλόφιλοι και το κρύβουν».

Πού τους συναντήσατε κ. Ραγκούση; Στις κουβέντες που κάνετε με φίλους σας στην ταβέρνα ή στο… κρεβάτι;

Αν δεν είδε περιπτύξεις, αλλά… άκουσε, πέρα από εγκληματικά επιπόλαιος, είναι και συκοφάντης.

Δικαίως, λοιπόν, η Ιερά Σύνοδος με εξώδικό της ζητάει καθαρές κουβέντες και αποδείξεις από τον Γιάννη Ραγκούση. Και αυτό πρέπει να πράξει ο γνωστός -κατά πολλούς- «κηπουρός» των Υπουργείων. Να πει ονόματα και να προσκομίσει αποδείξεις, ειδάλλως να βουτάει πρώτα τη γλώσσα στο μυαλό του και παράλληλα να ζητήσει συγγνώμη.

Τώρα, να εξηγηθεί ο κ. Ραγκούσης κι όχι να περιμένει πότε θα φθάσει η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες για να… σωθεί από τον σύμμαχο της λήθης, χρόνο… Τώρα, κύριε Ραγκούση, γιατί διαφορετικά όλοι θα συμπεράνουμε ότι απλώς ήθελες να εντυπωσιάσεις, για ψηφοθηρικούς λόγους το «προοδευτικό» ακροατήριο σου, ρίχνοντας λάσπη στην Εκκλησία».

(φωτό από παλαιότερη συνάντηση του Νίκου Νικολόπουλου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο)

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/304188-Nikolopoylos-Sykophantes-e-matakias-o-Giannes-Ragkoyses ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...