Νομοθετική ρύθμιση από το υπ. Εργασίας για τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ

Νομοθετική ρύθμιση από το υπ. Εργασίας για τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ

Ρύθμιση που θα ενταχθεί σε άμεση νομοθετική της πρωτοβουλία για την οριστική λύση στο ζήτημα του ΕΔΟΕΑΠ, και των ΕΤΑΣ και ΤΕΑΣ παρουσίασε η ηγεσία του υπ. Εργασίας στις αντιπροσωπείες εργαζομένων στον Τύπο.

Η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου και ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Αναστάσιος Πετρόπουλος συναντήθηκαν με τις αντιπροσωπείες των εργαζομένων στον Τύπο (ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ), τη διοίκηση του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ) καθώς και με εκπροσώπους των περιφερειακών ταμείων ασφάλισης ΕΤΑΣ και ΤΕΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων εξέφρασαν τη στήριξή τους στην πρόθεση της κυβέρνησης για άμεση νομοθετική ρύθμιση του θέματος, η οποία ανταποκρίνεται στο πλαίσιο της σύγκλισης των απόψεων των μερών κατά τις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις, όπως εξειδικεύεται με βάση την πρόταση της ΕΣΗΕΑ.

Δεν δόθηκαν πάντως λεπτομέρειες για την ένταξη ή όχι των εργαζομένων στις ενημερωτικές ιστοσελίδες στον ΕΔΟΕΑΠ,

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/303125-Nomothetike-rythmise-apo-to-yp-Ergasias-gia-te-diasose-toy-EDOEAP ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...