Νοσοκόμοι πέταξαν πτώμα στα σκουπίδια γιατί είχαν σχολάσει

Νοσοκόμοι πέταξαν πτώμα στα σκουπίδια γιατί είχαν σχολάσει
Το πλήρωμα του ασθενοφόρου δεν ήθελε να πάει το πτώμα στο νεκροτομείο γιατί ήταν μακριά και η βάρδια τους είχε τελειώσει!

Ένα ασθενοφόρο κλήθηκε να παραλάβει τη σωρό ενός 32χρονου άντρα ο οποίος είχε βρει φρικτό θάνατο εν ώρα εργασίας, όταν έπαθε ηλεκτροπληξία.

Όμως οι νοσοκόμοι από την περιοχή του Κέμπριτζ της Βρετανίας, θεώρησαν ότι το νεκροτομείο ήταν πολύ μακριά και εκείνοι σε λιγότερο από δέκα λεπτά, σχόλαγαν.

Έτσι αποφάσισαν αντί να πάνε το πτώμα 35 χιλιόμετρα απόσταση, να το παρατήσουν δίπλα σε κάτι κάδους στο σταθμό των ασθενοφόρων ο οποίος απείχε μόλις 5 χιλιόμετρα.

Πέταξαν στην κυριολεξία το σώμα του άψυχου άντρα δίπλα στους σκουπιδοντενεκέδες και χωρίς να ενημερώσουν κανένα, έφυγαν.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με τον ανθρώπινο πόνο και είναι τόσο σκληροί. Αυτό που συνέβη ήταν πραγματικά απίστευτο και αηδιαστικό» δήλωσε ένα μέλος της οικογένειας του νεκρού.

Πολιτικοί και μέλη του δημοτικού συμβουλίου της περιοχής όπου συνέβη το περιστατικό, ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία του πληρώματος.

ΔΙΕΘΝΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...