Ντοκουμέντο: δείτε την Αμερικανίδα που εξόργισε τον Χίτλερ (Βίντεο)

Ντοκουμέντο: δείτε την Αμερικανίδα που εξόργισε τον Χίτλερ (Βίντεο)

Για πρώτη φορά, ένα ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστές μία Αμερικανίδα και τον Γερμανό δικτάτορα, Αδόλφο Χίτλερ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1936 στο Βερολίνο.

Η Carla de Vries από την Καλιφόρνια έδωσε ένα πεταχτό φιλί στον Χίτλερ, όταν τον άρπαξε από το λαιμό την ώρα που προσπαθούσε να της αντισταθεί. Στο βίντεο που τραβήχτηκε φαίνεται πως αυτή η κίνηση δεν του άρεσε καθόλου και προσπάθησε να απομακρυνθεί.

Η κίνησή της αυτή, την έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο ως «Η γυναίκα που φίλησε τον Αδόλφο Χίτλερ». Μάλιστα, στη Γερμανία είχε απαγορευτεί η δημόσια προβολή του, επειδή έτσι θα αποδεικνύονταν η αναποτελεσματικότητα των Ναζί.  

Το βίντεο καταγράφηκε στις 15 Αυγούστου 1936 μετά την κούρσα των 1.500 μέτρων ελεύθερο στην κολύμβηση. Ο Χίτλερ παρακολουθούσε τον αγώνα μαζί με τον στρατηγό Αουγκούστ φον Μάκενσεν, σε μία Ολυμπιάδα, όπου Γερμανοεβραίοι αθλητές είχαν αποκλειστεί από τη συμμετοχή στα αγωνίσματα.

Η γυναίκα αυτή, έχοντας ως σκοπό να αποθανατίσει τον Χίτλερ από κοντινή λήψη, πραγματοποιούσε εκείνη την εποχή, ταξίδια σε όλη την Ευρώπη.

Η SS η οποία συνέχισε να υπηρετεί τους Ναζί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης λέγεται ότι προσπάθησε να την απομακρύνει, όμως το πείσμα της στάθηκε πιο δυνατό και κατάφερε να τραβήξει φωτογραφία.

Το βίντεο ξεκινά με τη γυναίκα να προσεγγίζει τον Χίτλερ και να τού ζητά αυτόγραφο, το οποίο εκείνος δίνει με προθυμία. Τότε, ένα ζουμ της κάμερας δείχνει την Carla να  προσπαθεί να τον φιλήσει στο μάγουλο, ενώ εκείνος προσπαθεί να αποφύγει τόσο εκείνη, αλλά και περισσότερο το γέλιο όσων βρίσκονταν δίπλα του, συμπεριλαμβανομένου και του στρατηγού Μάκενσεν.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/306881-Ntokoymento-deite-ten-Amerikanida-poy-exorgise-ton-CHitler-Binteo ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...