Ντόρα Μπακογιάννη: “Έχω τα τρία μεγαλύτερα κακά του κόσμου”

Ντόρα Μπακογιάννη:
“Είμαι γυναίκα, είμαι ψηλή, είμαι κόρη του Μητσοτάκη”

Είναι γυναίκα, είναι ψηλή και κόρη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Αυτά πιστεύει η Ντόρα Μπακογιάννη ότι είναι τα τρία αρνητικά σημεία πάνω της, ή αλλιώς τα τρία μεγαλύτερα κακά του κόσμου, όπως ανέφερε η ίδια με χιούμορ, μιλώντας στην εκπομπή JOY.

Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε στο «JOY» για τις «επιθέσεις» που δέχονται οι γυναίκες στη Βουλή για την αμφίεσή τους, τον σύζυγό της αλλά και όσα απολαμβάνουν στο σπίτι τους.

Για τις επιθέσεις που δέχονται οι γυναίκες στη Βουλή σημείωσε: «Όταν ένας συνάδελφος μπήκε με τη σαγιονάρα στη Βουλή, δεν ακούστηκε ποτέ τίποτα. Δεν είναι θέμα γούστου, είναι θέμα αξιοπρέπειας και εκπροσώπησης ενός ολόκληρου λαού. Ο μισογυνισμός υπάρχει. Σε μένα ήταν ακόμα δυσκολότερο γιατί είμαι γυναίκα, κόρη του Μητσοτάκη και ψηλή. Τα 3 κακά του κόσμου».
Μιλώντας για τον σύζυγό της, Ισίδωρο Κούβελο, η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε: Είναι καλό που υπάρχει προσωπικός χρόνος γιατί όταν βρισκόμαστε δεν βαριόμαστε. Είμαστε συνειδητά μαζί, παντρευτήκαμε μεγάλοι. Ήξερε και ο ένας τι παίρνει και ο άλλος».

Όσο για το τι απολαμβάνει στο σπίτι της; «Βρισκόμαστε με φίλους, βλέπουμε αγαπημένες σειρές στην τηλεόραση. Μας αρέσουν πολύ διάφορες αμερικάνικες σειρές και όσο και να φρίξουν όσο και να με ακούνε, μου άρεσε ο “Σουλεϊμάν”. Είχαν προσέξει τις λεπτομέρειες των ρούχων, της εποχής, των αντικειμένων. Μου άρεσε».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...