Ντόροθι Κινγκ: “Έχει δίκιο η Περιστέρη να φωνάζει”

Ντόροθι Κινγκ:
“Κάνει εκπληκτική δουλειά” λέει στο blog της η γνωστή αρχαιολόγος

 
Σήμερα, ως γνωστόν, η Κατερίνα Περιστέρη εξαπέλυσε επίθεση προς όλους εκείνους που αμφισβητούν το έργο της στην Αμφίπολη.

Μετά από λίγη ώρα, η γνωστή αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ βγήκε ανοιχτά να την υποστηρίξει με άρθρο της στο προσωπικό της blog, επισυνάπτοντας μάλιστα όλα όσα ανέφερε η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού!

“Συμφωνώ απολύτως με τη δρ Περιστέρη στο θέμα! Ενώ έχουμε όλοι το δικαίωμα να εκφέρουμε γνώμη για τον τάφο, εκείνη και η ομάδα της κάνουν σαφώς καλή δουλειά, εξίσου υψηλού επιπέδου όπως οπουδήποτε αλλού” γράφει χαρακτηριστικά. Και προσθέτει. “Όχι απλώς συνθέτουν μια καλή ομάδα, αλλά, από όσα έχω δει, η δουλειά τους είναι υποδειγματική. Ο λόγος που η πρόοδός τους είναι τόσο εύκολο για μένα να τη “διαβάσω” στις φωτογραφίες και να την εξηγήσω είναι επειδή ακολουθούν τα πιο υψηλά στάνταρντ της αρχαιολογικής πρακτικής. Έτσι αντιλαμβάνομαι τι κάνουν βήμα προς βήμα».

Τέλος,  η Ντόροθι Κινγκ χαρακτηρίζει την Αμφίπολη ως “τέλειο ανασκαφικό παράδειγμα που σπάνια βλέπει κανείς σε άλλες ανασκαφές”!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...