Ντύθηκε σαν… fashion blogger και κατατρόπωσε Μελάνια και Μπριζίτ

Ντύθηκε σαν… fashion blogger και κατατρόπωσε Μελάνια και Μπριζίτ

Όταν είσαι σύζυγος πολιτικού και πιο συγκεκριμένα προέδρου, πρωθυπουργού ή βασιλιά χώρας, αναπόφευκτα βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής!

Η Μελάνια Τραμπ, η Μπριζίτ Μακρόν, η βασίλισσα Λετίθια αλλά και η Μέγκαν Μαρκλ σχολιάζονται σε κάθε τους εμφάνιση για τα ρούχα που επέλεξαν, ενώ δημιουργούν «σχολή» με τις στιλιστικές τους επιλογές με πολλές κυρίες να τις «μιμούνται».

Πρόσφατα, Μπριζίτ και Μελάνια έδωσαν μαθήματα στιλ, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του γαλλικού προεδρικού ζευγαριού στην Ουάσινγκτον.

Μάλιστα, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έκανε μια ιδιαίτερη εμφάνιση με ένα μεγάλο άσπρο καπέλο, που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, όπως άλλωστε και η οσκαρική της εμφάνιση στο δείπνο στον Λεύκο Οίκο.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτές που έχουν γούστο και βρίσκονται στη λίστα των καλοντυμένων Πρώτων Κυρίων. Η Τζουλιάνα Αγουάντα, σύζυγος του Μαουρίσιο Μάκρι που είναι Αργεντινός πολιτικός και Κυβερνήτης του Μπουένος Αιρες, Πρόεδρος της Αργεντινής από τον Δεκέμβριο του 2015, τις συναγωνίζεται άνετα.

Η Τζουλιάνα Αγουάντα, κατά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Χιλής στο Μπουένος Αιρες, έκανε μια υπέροχη εμφάνιση. Αντί να επιλέξει ένα κλασσικό κοστούμι, φόρεσε ένα χρυσό κοστούμι με σταυρωτό σακάκι και cropped παντελόνι.

1

Η Τζουλιάνα έχει απασχολήσει πολλάκις τον Τύπο με τις ενδυματολογικές της επιλογές, οι οποίες δεν είναι διόλου βαρετές.

1111111

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/330241-Ntytheke-san-fashion-blogger-kai-katatropose-Melania-kai-poia-Mprizit ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...