Ντ.Μπακογιάννη : Νομίζω πως δεν θα βρει τις 200 ψήφους για τον εκλογικό νόμο ο Τσίπρας

1629790«Νομίζω πως δεν θα τις βρει», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον Realfm 97,8 αναφερόμενη στον εκλογικό νόμο, και απαντώντας στο ερώτημα αν θεωρεί πως ο Πρωθυπουργός θα βρει τις 200 ψήφους που χρειάζεται ώστε να πάμε στην επόμενη εκλογική διαδικασία με απλή αναλογική.

Η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ συνέχισε λέγοντας: «Αυτή η Βουλή των Ελλήνων έχει αρκετή σοβαρότητα και αρκετή υπευθυνότητα να καταλάβει ότι ένα πράγμα δεν αντέχει αυτή η χώρα, ακόμα περισσότερο από τον κ. Τσίπρα, δηλαδή ήδη έχει φτάσει στα όριά της, να προχωρήσουμε και σε μία μακρά περίοδο ακυβερνησίας. Η απλή αναλογική είναι συνταγή ακυβερνησίας. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Βλέπετε τι τράβηξε η Ισπανία που δεν έχει απλή αναλογική. Βλέπετε τι γίνεται. Δεν αντέχει μία χώρα να μην έχει κυβέρνηση. Να μην υπάρχει τιμόνι. Και πόσο μάλλον σε εμάς που είμαστε στη γεωστρατηγική θέση που βρισκόμαστε, στη γεωγραφική μας θέση με τόσα προβλήματα ανοιχτά».

The post Ντ.Μπακογιάννη : Νομίζω πως δεν θα βρει τις 200 ψήφους για τον εκλογικό νόμο ο Τσίπρας appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...