Ν.Βούτσης:Συνειδητή παραπληροφόρηση ότι η Ελλάδα αρνήθηκε χρήματα για το προσφυγικό

Τους ισχυρισμούς ότι η ελληνική κυβέρνηση αρνήθηκε ευρωπαϊκά κονδύλια ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για το προσφυγικό διέψευσε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης καταγγέλλοντάς τους ως «παραμύθια».boutsis-pame-se-allagi-tou-kallikrati-me-dialogo.w_hr

«Πρόκειται για παραμύθια και συνειδητή παραπληροφόρηση» ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, και διέψευσε ότι η Ελλάδα αρνήθηκε ευρωπαϊκά κονδύλια ύψους 400 εκ. ευρώ για την επόμενη πενταετία.

Σημειώνεται, ότι τις αναφορές αυτές είχε επικαλεστεί νωρίτερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Κάλεσε, μάλιστα, τους βουλευτές να μην πέφτουν θύματα παραπληροφόρησης «από κάποιους μειοψηφικούς κύκλους των Βρυξελλών που θέλουν να σπρώξουν την χώρα μας εκτός Σένγκεν και διακινούν ψευδώς, ότι δήθεν η Ελλάδα δεν πήρε τα χρήματα επειδή ήταν σε κατάσταση αδυναμίας και ανοργανωσιάς».
Ο κ. Βούτσης προειδοποίησε, πάντως, ότι οι πιέσεις των εν λόγω κύκλων θα ενταθούν την ερχόμενη περίοδο. Ταυτόχρονα, όμως, επισήμανε ότι η Ελλάδα διαθέτει και πολλούς συμμάχους στην Ευρώπη. «Ας μην βλέπουμε συνομωσίες και ότι μας κυνηγούν όλοι. Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να συγχαρούν τον ελληνικό λαό για την αλληλεγγύη που προσφέρει» είπε ο Πρόεδρος της Βουλής.

The post Ν.Βούτσης:Συνειδητή παραπληροφόρηση ότι η Ελλάδα αρνήθηκε χρήματα για το προσφυγικό appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...