Ν. Βούτσης: Ο Λαφαζάνης θα κρίνει εάν θα είναι κυβερνητικός εταίρος ή όχι

Ν. Βούτσης: Ο Λαφαζάνης θα κρίνει εάν θα είναι κυβερνητικός εταίρος ή όχι

«ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ» 

«Παράθυρο» μετεκλογικής συνεργασίας με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη άφησε ανοικτό ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, αποκλείοντας για άλλη μια φορά τη Νέα Δημοκρατία.

Σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη kontranews, ο κ. Βούτσης παραδέχτηκε για το κόμμα Λαφαζάνη πως «υπάρχει πλήθος επιμέρους ζητημάτων στα οποία θα υπήρχε προφανής σύγκλιση», ωστόσο «πέταξε το γάντι» στη Λαϊκή Ενότητα, λέγοντας πως αυτή θα κρίνει «τις προγραμματικές μετατοπίσεις ή τις προτεραιότητες που θα δώσει στην πολιτική της, έτσι ώστε να καταστεί ή να μην καταστεί πιθανός εταίρος σε συγκυβέρνηση προοδευτικής κατεύθυνσης».   

Στην ίδια κατεύθυνση, απέκλεισε το σενάριο των επαναληπτικών εκλογών και διευκρίνισε για τις συνεργασίες  της επόμενης μέρας πως «θα κριθούν, εάν υπάρξει ανάγκη να κριθούν, από το αποτέλεσμα των εκλογών και την εντολή θα τη δώσει ο ελληνικός λαός για την κατεύθυνσή τους».

«Η ΑΛΛΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΗ»

Τέλος, ο πρώην υπουργός και στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα υπεραμύνθηκε των κυβερνητικών επιλογών κατά τη διάρκεια του επταμήνου, ξεκαθαρίζοντας ότι «η άλλη εναλλακτική, η σχηματικά “εξ’ αριστερών” φάνηκε και φαίνεται και τώρα ότι είναι απολύτως ρηχή και απολύτως προβληματική», καθώς όπως εξήγησε θα οδηγούσε «απολύτως σε περαιτέρω καταστροφή, δηλαδή σε μνημόνιο και δραχμή, όπως ήταν το σχέδιο time out του Σόιμπλε».

Πηγή: Ν. Βούτσης: Ο Λαφαζάνης θα κρίνει εάν θα είναι κυβερνητικός εταίρος ή όχι



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...