Ν.Δ.: Η χώρα δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι

«ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ»                                                                               

«Ο κ. Τσίπρας πανηγυρίζει, επειδή οι πολίτες πλήρωσαν τον ΕΝΦΙΑ τον Σεπτέμβριο», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τη δήλωση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για την πορεία των εσόδων.

«Οι πολίτες πλήρωσαν το φόρο που [ο κ. Τσίπρας] υποσχόταν ότι θα καταργήσει. Και πολλοί τον πλήρωσαν εφάπαξ εκμεταλλευόμενοι τις διευκολύνσεις των πιστωτικών καρτών», σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακόμα, η «Πειραιώς» τονίζει ότι «οι φορολογούμενοι, που τους τελευταίους δύο μήνες ταλαιπωρήθηκαν στις ουρές της εφορίας, έχουν ήδη υποστεί τον “κόφτη” των μισθών και των συντάξεών τους εξαιτίας και της υπερφορολόγησης που επέβαλε αυτή η κυβέρνηση».

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί το Μέγαρο Μαξίμου ότι έχει κηρύξει στάση πληρωμών 3,4 δισεκατομμυρίων ευρώ, στερώντας πολύτιμη ρευστότητα από την πραγματική οικονομία.

«Η χώρα δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι. Χρειάζεται αλλαγή κυβέρνησης, αλλαγή πολιτικής, στο πλαίσιο της Συμφωνίας Αλήθειας που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...