Ν.Παππάς:Ο κ. Μητσοτάκης να δώσει απαντήσεις για το κύκλωμα των εκβιαστών

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει απαντήσεις αν όντως ισχύει ότι οι εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα των εκβιαστών είχαν στενές σχέσεις με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς μιλώντας «στο Κόκκινο», ξεκαθαρίζοντας πως η κυβέρνηση «επιδιώκει μια κάθαρση στο χώρο»nikos-pappas

Μια εφ ‘όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε στο Κόκκινο ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς μιλώντας για το κύκλωμα εκβιαστών που αποκαλύφθηκε στον χώρο του ΜΜΕ, αλλά και για τις ρυθμίσεις που αφορούν το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.

Αρχικά μιλώντας για το κύκλωμα των εκβιαστών τόνισε πως η κυβέρνηση «δίνει μια μάχη με αυτοπεποίθηση με πίστη για την εξάρθρωση του καθώς είναι μονόδρομος », ενώ είπε ότι υπάρχουν δυνάμεις στο χώρο των ΜΜΕ.

Ο κ. Παππάς αναφερόμενος στην μήνυση που κατέθεσε ξεκαθάρισε πως τα «προβλήματα τα προσωπικά του και τα επιχειρηματικά του δεν θα τα μετατρέπει σε εμετικά επιχειρήματα για τα κυβερνητικά στελέχη».

Για τον αριθμό των αδειών

Η αδειοδότηση των περιφερειακών καναλιών θα είναι το επόμενο βήμα είπε και αποκάλυψε ότι «θα γίνει με βάση πληθυσμιακά κριτήρια, τα περιφερειακά κανάλια θα παίζουν ρόλο για την περιφερειακή ανάπτυξη», είπε ο κ.Παππάς.

Για τα δάνεια των ΜΜΕ

«Όλα τα δάνεια ελέγχονται είναι δουλειά της δικαιοσύνης, αυτή η κυβέρνηση δεν θα παρέμβει για να προστατέψει κανέναν», τόνισε ο κ. Παππάς.

Κλείνοντας ο υπουργός επικρατείας υπογράμμισε ότι στόχος αυτής της κυβέρνησης είναι η ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου , για να σταματήσει να λειτουργεί υπό ένα καθεστώς ασυδοσίας.

The post Ν.Παππάς:Ο κ. Μητσοτάκης να δώσει απαντήσεις για το κύκλωμα των εκβιαστών appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...