Ξέσπασε (και) επαγγελματική διαμάχη μεταξύ των Μπραντζελίνα

Ξέσπασε (και) επαγγελματική διαμάχη μεταξύ των Μπραντζελίνα

Κατηγορία

eri200
Δευτέρα 11/04/2016 – 21:10

Bradgelina

Αρκετά καθυστέρησε τα επόμενα επαγγελματικά βήματά του για χάρη της Αντζελίνα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του RadarOnLine, ο Μπραντ Πιτ έκανε ήδη αρκετή υπομονή και παρείχε υπερ-αρκετή υποστήριξη στις σκηνοθετικές απόπειρες της συζύγου του.

Πρώτα ήταν η ταινία «By The Sea» με πρωταγωνιστές το ζεύγος Μπραντζελίνα σε σκηνοθεσία της Τζολί, η οποία έλαβε χλιαρές έως και βιτριολικές κριτικές. Το δεύτερο σκηνοθετικό εγχείρημά της, είναι η ταινία «First They Killed My Father», όπου ο Μπραντ παράτησε τα πάντα και σχεδόν μετακόμισε στην Καμπότζη για να είναι μαζί της και με τα παιδιά.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ο ηθοποιός έπαψε να τηρεί την υπόσχεση που είχαν δώσει ο ένας στον άλλο, δηλαδή να μην δουλεύουν και οι δύο παράλληλα, ώστε ο ένας να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια.

«Ο Μπραντ δεν έχει άλλη επιλογή. Έκανε περισσότερα από όσα μπορούσε για να την στηρίξει στη σκηνοθετική καριέρα της, ρίσκαρε ακόμη και την φήμη του στην αποτυχία της, το ‘By The Sea’, και τώρα πια ήρθε η ώρα για εκείνον να επιστρέψει στη δουλειά», αποκαλύπτει η ανώνυμη πηγή στο περιοδικό.

Ο ηθοποιός είναι πλέον αφοσιωμένος στα γυρίσματα του «War Machine» και ελπίζει ότι η ταινία θα καταφέρει να φτάσει έως το Φεστιβάλ των Καννών. Αυτός είναι τώρα ο μεγάλος του στόχος, σύμφωνα με το περιοδικό.

 

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...