Ξαναξυπνά ο εφιάλτης του Αστον Κούτσερ: Δικάζεται ο μανιακός που έσφαξε τη σύντροφό του

Ξαναξυπνά ο εφιάλτης του Αστον Κούτσερ: Δικάζεται ο μανιακός που έσφαξε τη σύντροφό του
Τις δραματικές στιγμές της νύχτας της 21ης Φεβρουαρίου του 2001 ετοιμάζεται να ξαναζήσει ο ηθοποιός Άστον Κούτσερ, καθώς σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της τότε συντρόφου του Άσλεϊ Έλεριν και στην οποία ο Κούτσερ θα καταθέσει εναντίον του.
Λίγο δε, πριν ξεκινήσει η δίκη του Μάικλ Τόμας Γκαρζιούλο ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία τριών γυναικών, έγγραφα της δικογραφίας που διέρρευσαν αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τα ειδεχθή εγκλήματα που προκαλούν ανατριχίλα. 

Τρία τα θύματα του serial killer

Η 22χρονη Άσλεϊ η οποία ζούσε μόλις 122 μέτρα από το σπίτι του δολοφόνου της στο Λος Άντζελες, δέχθηκε επίθεση ενόσω έκανε ντους και δέχθηκε συνολικά 47 μαχαιριές.

«Εκοψε τον λαιμό της τόσο βίαια που σχεδόν την αποκεφάλισε. Αφότου τη δολοφόνησε, άφησε το πτώμα της σε στάση σεξουαλικού εξευτελισμού» αναφέρει, μεταξύ άλλων, το έγγραφο που διέρρευσε.

Το επόμενο θύμα του Γκαρτζιούλο ο οποίος εργαζόταν ως τεχνικός air condition ήταν η Μαρία Μπρούνο η οποία και αυτή ζούσε σε κοντινή απόσταση από τον δολοφόνο της, βρίσκοντας τραγικό θάνατο από τα χέρια του την 1η Δεκεμβρίου του 2005.

«Ο Γκαρτζιούλο κυριολεκτικά κατακρεούργησε το σώμα της, μαχαιρώνοντάς την πάρα πολλές φορές, κόβοντάς της τον λαιμό, τεμαχίζοντας το στήθος της» αναφέρεται στη δικογραφία.

Η κατηγορούσα αρχή αποκαλεί τον Γκαρτζιούλο «μανιακό, ψυχο-σεξουαλικό δολοφόνο που έχει μανία με τη συστηματική κατακρεούργηση ωραίων γυναικών επειδή έπαιρνε σεξουαλική ικανοποίηση μέσω της χειραγώγησης και του βασανισμού και της δολοφονίας των θυμάτων του».

Ο 37χρονος πλέον κατηγορούμενος συνελήφθη το 2008, όταν προδόθηκε από δείγμα DNA στο διαμέρισμα της Μισέλ Μέρφι που επέζησε από επίθεσή του με μαχαίρι τον Απρίλιο του ίδιου έτους.

Τελος, η τρίτη δολοφονία που του καταλογίζεται είναι εκείνη της μαθήτριας λυκείου Τρίσια Πακάτσιο στο Σικάγο το 1993, όταν ο Γκαρτζιούλο ζούσε στην πόλη.

Η μοιραία νύχτα

Ο Άστον Κούτσερ καλείται σήμερα στο δικαστήριο να καταθέσει για τη δίκη του Γκαρτζιούλο για το τι είδε τη μοιραία νύχτα. Ο 36χρονος δεν έχει αναφερθεί παρά μόνο ελάχιστες φορές στα μίντια για το συγκεκριμένο θέμα.

Τι είδε ο Κούτσερ στο διαμέρισμα τη νύχτα της δολοφονίας

Σύμφωνα πάντως, με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, ο Κούτσερ εκείνο το βράδυ είχε δεχθεί ένα τηλεφώνημα από την Έλεριν η οποία ήταν υποσχόμενο μοντέλο, ενώ είχε εργαστεί και ως στρίπερ στο Λας Βέγκας, προσκαλώντας τον σε ραντεβού, όμως ο 23χρονος τότε ηθοποιός δεν μπορούσε. Ετσι, η Έλεριν πέρασε όλη την ημέρα με τον πατέρα της βάφοντας το διαμέρισμα. Αφότου άφησε τον πατέρα της στο αεροδρόμιο, κάλεσε τον θυρωρό Μαρκ Ντέρμπιν στο διαμέρισμα ζητώντας του να της φτιάξει το ταβάνι και να μετακινήσουν μαζί κάτι έπιπλα. Μετά, οι δυο τους συνευρέθηκαν σεξουαλικά.

Μόλις λίγα λεπτά αφού ο Ντέρμπιν έφυγε από το διαμέρισμα, η Έλεριν τηλεφώνησε στον Κούτσερ ρωτώντας τον αν μπορούσε να πάει μαζί του σε φιλικό σπίτι του ηθοποιού για να παρακολουθήσουν την τελετή απονομής βραβείων Grammys. Ο Κούτσερ ενώ αρχικά απέρριψε την πρότασή της, τελικά μετά αποφάσισε να πάει από το σπίτι της.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του στην αστυνομία, ο ηθοποιός προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Άσλεϊ Έλεριν δύο φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά εκείνη δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Τελικά, ο Κούτσερ οδήγησε μέχρι το διαμέρισμά της και στις 11 παρά τέταρτο τη νύχτα, με την ελπίδα να τα βρουν γιατί θεωρούσε ότι η Έλεριν είχε παρεξηγηθεί μαζί του. Όταν έφτασε είδε από κάτω τα φώτα ανοιχτά και αφού της χτύπησε την πόρτα, είδε από ένα παράθυρο ανοιχτό ένα κόκκινο υγρό στο πάτωμα, το οποίο, όμως νόμιζε πως ήταν κρασί κι εφόσον ο ίδιος δεν πήρε ποτέ απάντηση έφυγε από το σημείο.

Το πτώμα της Έλεριν βρέθηκε από τον συγκάτοικό της Τζάστιν Πίτερσον.

Η μαρτυρία του Κούτσερ στο δικαστήριο θεωρείται ως μία από τις σημαντικότερες για την εισαγγελική αρχή, καθώς ο Γκαρτζιούλο φέρεται να γνώριζε την Έλεριν από τη γειτονιά και πολλοί φίλοι της ισχυρίστηκαν ότι ο ίδιος προσφέρθηκε να της φτιάξει το καλοριφέρ πριν τη δολοφονήσει.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...